Professional Secrets Kolstålspanna 20 cm
<h2>Kolstålspanna 20 cm Professional Secrets</h2> <p><strong>Tung och tålig</strong><br />Kolstål, till skillnad från t ex teflon, tål ordentliga köksredskap, stekspadar och andra redskap av stål. Det finns ingen risk för att skadliga kemikalier ska släppa och hamna i maten. Och det är pannans tyngd/massa som gör att den kan hålla hög och jämn värme när du steker.</p> <p><strong>Skönare handtag</strong><br />PS kolstålspanna har ett lite skönare handtag än vad som är brukligt. Det är värmeisolerande, skaver mindre i handen och ger ett mer balanserat enhandsgrepp. Att greppa en panna med hjälp av en isolerande släng ser proffsigt ut, men arbetet blir enklare utan.<br /><br /><strong>Tidlös funktionell design</strong><br />Förutom förbättringarna i handtaget så har vi inte ändrat någonting alls. Så här kommer stekpannor fortfarande att se ut när människan har koloniserat mars. Rätt stekteknik kräver hög värme. Proffsen rekommenderar stål eller gjutjärn. Non-stickegenskaper som vid rätt skötsel bara blir bättre med tiden. Hellre en stor panna till en liten matbit än tvärtom (för den jämna och höga värmens skull).<br /><br /><strong>100% kolstål</strong><br />Tål höga temperaturer<br />Non-stickegenskaper blir bara bättre med tiden<br />Långsiktigt hållbar – såväl i köket som för miljön<br />För alla värmekällor inklusive induktion</p> <p><strong>Viktigt om din kolstålspanna</strong><br />Vid leverans är din stekpanna från PS täckt med ett skyddande lager. För att få bort det skyddande lagret ska du skölja pannan noggrant med hett – gärna kokande – vatten och därefter torka den helt torr. Därefter ska pannans stekyta stekas in så att den får en skyddande hinna med fett. Pannans yta får non-stickegenskaper som bara blir bättre med tiden. Tvätta din kolstålspanna enbart med hett vatten (och aldrig någonsin i diskmaskinen). Och torka den alltid noggrant efteråt. Instruktioner om hur du steker in din panna medföljer.</p>
Artikelnummer: 117006