vitvarorn.se
SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Professional Secrets

Professional Secrets Kolstålspanna 24 cm

Prisuppgifter

Läs mer och köp

<h2>Kolst&aring;lspanna 24 cm Professional Secrets</h2> <p><strong>Tung och t&aring;lig</strong><br />Kolst&aring;l, till skillnad fr&aring;n t ex teflon, t&aring;l ordentliga k&ouml;ksredskap, stekspadar och andra redskap av st&aring;l. Det finns ingen risk f&ouml;r att skadliga kemikalier ska sl&auml;ppa och hamna i maten. Och det &auml;r pannans tyngd/massa som g&ouml;r att den kan h&aring;lla h&ouml;g och j&auml;mn v&auml;rme n&auml;r du steker.</p> <p><strong>Sk&ouml;nare handtag</strong><br />PS kolst&aring;lspanna har ett lite sk&ouml;nare handtag &auml;n vad som &auml;r brukligt. Det &auml;r v&auml;rmeisolerande, skaver mindre i handen och ger ett mer balanserat enhandsgrepp. Att greppa en panna med hj&auml;lp av en isolerande sl&auml;ng ser proffsigt ut, men arbetet blir enklare utan.<br />​​<br /><strong>Tidl&ouml;s funktionell design</strong><br />F&ouml;rutom f&ouml;rb&auml;ttringarna i handtaget s&aring; har vi inte &auml;ndrat n&aring;gonting alls. S&aring; h&auml;r kommer stekpannor fortfarande att se ut n&auml;r m&auml;nniskan har koloniserat mars. R&auml;tt stekteknik kr&auml;ver h&ouml;g v&auml;rme. Proffsen rekommenderar st&aring;l eller gjutj&auml;rn. Non-stickegenskaper som vid r&auml;tt sk&ouml;tsel bara blir b&auml;ttre med tiden. Hellre en stor panna till en liten matbit &auml;n tv&auml;rtom (f&ouml;r den j&auml;mna och h&ouml;ga v&auml;rmens skull).<br />​<br /><strong>100% kolst&aring;l</strong><br />T&aring;l h&ouml;ga temperaturer<br />Non-stickegenskaper blir bara b&auml;ttre med tiden<br />L&aring;ngsiktigt h&aring;llbar &ndash; s&aring;v&auml;l i k&ouml;ket som f&ouml;r milj&ouml;n<br />F&ouml;r alla v&auml;rmek&auml;llor inklusive induktion</p> <p><strong>Viktigt om din kolst&aring;lspanna</strong><br />Vid leverans &auml;r din stekpanna fr&aring;n PS t&auml;ckt med ett skyddande lager. F&ouml;r att f&aring; bort det skyddande lagret ska du sk&ouml;lja pannan noggrant med hett &ndash; g&auml;rna kokande &ndash; vatten och d&auml;refter torka den helt torr. D&auml;refter ska pannans stekyta stekas in s&aring; att den f&aring;r en skyddande hinna med fett. Pannans yta f&aring;r non-stickegenskaper som bara blir b&auml;ttre med tiden. Tv&auml;tta din kolst&aring;lspanna enbart med hett vatten (och aldrig n&aring;gonsin i diskmaskinen). Och torka den alltid noggrant efter&aring;t. Instruktioner om hur du steker in din panna medf&ouml;ljer.</p>

Kategori: Stekpannor
Artikelnummer: 117005