SÄKER SSL KRYPTERING
2020-06-16

Mest populära produkterna uttaget från 2020-06-16

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Qlima P528 Wi-Fi med 6 poäng, eeese Aya AirCooler 1000 med 1 poäng, Delonghi EV250.WH med 1 poäng, AEG LK 5689 med 1 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Qlima P528 Wi-Fi

Gå till produkt

Jämför produkt Qlima P528 Wi-Fi hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Qlima P528 Wi-Fi i kategorin Airconditions här hos oss.

2. eeese Aya AirCooler 1000

Gå till produkt

Jämför produkt eeese Aya AirCooler 1000 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten eeese Aya AirCooler 1000 i kategorin Luftkylare här hos oss.

3. Delonghi EV250.WH

Gå till produkt

Jämför produkt Delonghi EV250.WH hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Delonghi EV250.WH i kategorin Luftkylare här hos oss.

4. AEG LK 5689

Gå till produkt

Jämför produkt AEG LK 5689 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten AEG LK 5689 i kategorin Luftkylare här hos oss.

5. Whirlpool AKZ9 6290 IX

Gå till produkt

Har du behov för en extra stor ugn, är AKZ96290IX från Whirlpool med sina 73 liter ett bra val och ger dig, pga. sin storlek, möjlighet att tillaga stora portioner på en gång. Då en inbyggnadsugn ska integreras och byggas in i ditt kök är det viktigt att du är säker på att måtten passar. Pyrolyseprogrammet betyder att du inte längre behöver tänka på rengöringen av ugnen. Det bränner nämligen allt fett och matrester till aska som du enkelt torkar av med en trasa när programmet kört färdigt.

6. Electrolux LCB3LE31W0

Gå till produkt

Med en kapacitet på 308 liter passar denna frys LCB3LE31W0 från Electrolux till större hem eller familjer, då den utan problem har kapacitet till 5+ personers frysvaror. Med en frysbok behöver du inte dela frysvarorna upp i portioner. I alla fall inte på grund av storleken. Det som inte får plats i ett vanligt frysskåp med lådor får utan problem plats i en frysbox. Eftersom frysen har energiklass A++ är du garanterad en låg strömförbrukning. Ljudnivån ligger på 42 dB, vilket är markant tystare än ett vanligt samtal som ligger på 60 dB.

7. Gorenje RF3121PW4

Gå till produkt

Jämför produkt Gorenje RF3121PW4 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Gorenje RF3121PW4 i kategorin Fristående kyl-frysar här hos oss.

8. Sensotek ST800

Gå till produkt

Jämför produkt Sensotek ST800 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Sensotek ST800 i kategorin Fläktar här hos oss.

9. Deltaco FT-758

Gå till produkt

Jämför produkt Deltaco FT-758 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Deltaco FT-758 i kategorin Fläktar här hos oss.

10. Bosch BGL25MON9

Gå till produkt

Jämför produkt Bosch BGL25MON9 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Bosch BGL25MON9 i kategorin Dammsugare här hos oss.