SÄKER SSL KRYPTERING
2020-07-10

Mest populära produkterna uttaget från 2020-07-10

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Sharp YC-MG02EW med 3 poäng, Siemens LR97CAQ50 med 2 poäng, Siemens HK9R3A150U med 2 poäng, Campingaz Grilladero Gasolgrill med 2 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Sharp YC-MG02EW

Gå till produkt

Då YC-MG02EW från Sharp är en av de mindre modellerna på marknaden är den ett bra val för dig som är medlem av ett litet hushåll. Ugnsutrymmet på 20 liter är utmärkt för dig som inte har behovet för att laga stora portioner. Ugnens effekt ligger på 800 W. En bonusfunktion är ugnens grillfunktion på 1000 W, som gör det möjligt att liksom i en vanlig ugn få en god smak och fin färg på det du tillagar.

2. Siemens LR97CAQ50

Gå till produkt

Om du bor i en normalstor villa eller i en lite större lägenhet har denna köksfläkt LR97CAQ50 från Siemens en passande storlek. Den har en maxkapacitet på 798 m3/h vilket betyder att den utan problem kan hålla luften ren och luktfri. Vill du ha en diskret köksfläkt, mycket plats och luft i ditt kök är en takintegrerad fläkt ett bra alternativ. Denna typ av fläkt byggs nämligen in i ditt tak. Men det betyder också att det krävs ett ganska omfattande arbete med installationen. Det är möjligt att använda denna köksfläkt till recirkulation om du inte skulle ha en utblåsningskanal.

3. Siemens HK9R3A150U

Gå till produkt

HK9R3A150U från Siemens är en glaskeramikspis vilket är den mest populära typ av spis idag. Hällen är enkel att göra ren och spisen kan anslutas i vilket som helst kök utan att du behöver byta ut dina kastruller eller ha gas anslutet till fastigheten. Denna spis har 4 kokfält och passar därför utmärkt till ett hushåll på 3-4 personer. Storleken på denna spisens ugn är 66 liter och betyder att det finns gott om plats till ett hushåll på 3-4 personer. Det passar därför bra till de allra flesta kök. Tack vara den katalytiska emaljen som bakväggen är belagd med blir ugnen enklare att rengöra. Emaljen hjälper till med att bryta ner fett och annat matspill när ugnen kommer upp på 200°C eller mer.

4. Campingaz Grilladero Gasolgrill

Gå till produkt

Specifikationer Grillyta: 950 cm² 1 brännare Totaleffekt: 1,25 kW Piezotändning 1 non-stick grillplatta Extra ovangaller för långsam tillagning 1 avlastningshylla undertill 3 stadiga ben Vikt: 5,5…

5. Climadiff CLE51

Gå till produkt

Vinkylskåpet CLE51 från Climadiff ger dig plats till 51 Bordeaux-flasker (0,75 l), och passar därför bra till dig som har en lite större vinsamling. Det är enkelt att få överblick över din samling då flaskorna kan fördelas på 6 hyllor. Skåpet har en kylzone som försäkrar en jämn temperatur på alla hyllor. Det betyder också att du endast bör förvara viner som tål den samma temperatur i detta skåp. Då viner kan ta skada av direkt solljus är glasdörren i detta skåp utrustat med UV-skydd. Lydnivån ligger på diskreta 40 dB.

6. Gorenje NRS9182VX1

Gå till produkt

Lagar du ofta mat och är du del av ett stort hushåll har du behov för mycket plats. Denna modell NRS9182VX1 från Gorenje rymmer 368 liter och har plats till de dagliga matvarorna och då ni varit och storhandlat. Frysen rymmer 167 liter. Med energiklass A++ ligger detta Side-by-Side skåp i den bästa änden av energiskalan. Det betyder att din elräkning inte kommer skena iväg samtidigt som det är skonsamt mot miljön. Digital temperaturinställning är din garanti för en helt exakt inställning av temperaturen. LED-belysningen gör att du enkelt får överblick över dina matvaror. Detta skåp är är utrustat med en vattendispenser vilket betyder att du alltid har tillgång till kallt vatten. Krossad is och istärningar får du också.

7. LG RC80U2AV0W

Gå till produkt

RC80U2AV0W från LG har en kapacitet på 8 kg kläder, vilket är en passande storlek för en familj på 5+ personer. Torktumlaren är märkt med energiklass A+++, vilket är den absolut bästa energimärkningen och betyder att den förbrukar minimalt med ström. En av fördelarna med denna torktumlarna är den låga ljudnivån på 62 dB. Vill du att torktumlaren ska köra på speciella tider är det inga problem då denna tumlaren är utrustad med en Timer-funktion som du själv kan ställa in så det passar in i din vardag.

8. Aqvia Exclusive Black Steel

Gå till produkt

Jämför produkt Aqvia Exclusive Black Steel hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Aqvia Exclusive Black Steel i kategorin Kolsyremaskiner här hos oss.

9. Bosch WAJ240L7SN

Gå till produkt

Tvättmaskinen WAJ240L7SN från Bosch kan rymma upp till 7 kg. tvätt per tvättillfälle. Det är en passande mängd för att hålla tvätten nere med få tvättar hos en familj på 4-5 personer. Centrifugeringshastigheten är avgörande för hur snabbt din tvätt blir torr efter tvätt. Den här maskinen kan centrifugera upp till 1200 varv per minut. Den kolfria motorn gör tvättmaskinen både tystare och mer hållbar. Familjer har behov för att kunna tvätta ofta. Välj därför en tvättmaskin med en bra energimärkning. Denna tvättmaskin tillhör energiklass A+++, som är den bästa på marknaden. Tvätten blir skrynklig om den blir liggandes för länge efter avslutad tvätt. Med den smarta timer-funktionen kan du undgå precis detta och ställa in tvättmaskinen så det passar med att den tvättat färdigt, lagom till du kommer hem och kan tömma maskinen. Det är surt att upptäcka att favoritplagget ligger i smutskorgen när det bara är timmar kvar tills dess att du ska iväg. Med ett snabbprogram som bara tar 15 min. kan du snabbt få fräschat upp dina kläder.

10. Siemens KS36VXI3P

Gå till produkt

Serie IQ300 Letar du efter ett miljövänligt kylskåp? Så är denna modell KS36VXI3P från Siemens med energimärkning A++ ett bra alternativ. Samtidigt slipper du få tråkiga extrautgifter på elräkningen. Familien på 5-6 personer kommer utan problem att få plats till vardagens matinköp i detta stora kylskåp från Siemens och som har en kapacitet på 346 liter. Med ventilerad kylning är du garanterad en jämn temperatur på alla kylskåpets hyllor. Det ger en optimal hållbarhet på dina kylvaror. Den elektroniska temperaturstyrningen gör att du alltid kan ställa in temperaturen helt precis. LED-belysningen hjälper dig med att enkelt få en överblick över dina matvaror. Det är heller inga problem att vända dörren om det skulle vara behov för det.