SÄKER SSL KRYPTERING
2020-08-27

Mest populära produkterna uttaget från 2020-08-27

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. LG F2DV707S2WS med 5 poäng, SPIN eldlykta 12 cm Höfats med 4 poäng, Cylinda TS PRO 2190 ECO V GRÅ med 2 poäng, Steba STDG30 Multifunktion med 2 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. LG F2DV707S2WS

Gå till produkt

Tvätt och tork i samma maskin: 2-i-1 modeller som denna F2DV707S2WS från LG är helt perfekt för dig som har ont om plats där hemma. Med en tvättkapacitet på 7 kg og en torkkapacitet på 5 kg är detta ett utmärkt alternativ till en genomsnittlig familj. Maskinen kan centrifugera tvätten med upp till 1200 varv per minut. Centrifugeringshastigheten påverkar hur snabbt tvätten torkar efter tvätt. Dessutom har tvättmaskinen en ångfunktion som tvättar dina kläder extra rena. Ångan tränger in i fibrerna ooch hjälper till att ta bort smutsen. Ett snabbprogram kan fräscha upp dina kläder på bara 14 min.

2. SPIN eldlykta 12 cm Höfats

Gå till produkt

Skapa fantastisk stämning med SPIN eldlykta! SPIN eldlykta 12 cm är en stilren designerlykta i glas som tänds på med bioetanol och ger en unik roterande eldlåga. Den fascinerande lågan uppkommer…

3. Cylinda TS PRO 2190 ECO V GRÅ

Gå till produkt

Jämför produkt Cylinda TS PRO 2190 ECO V GRÅ hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Cylinda TS PRO 2190 ECO V GRÅ i kategorin Torkskåp här hos oss.

4. Steba STDG30 Multifunktion

Gå till produkt

Jämför produkt Steba STDG30 Multifunktion hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Steba STDG30 Multifunktion i kategorin Miniugnar här hos oss.

5. Tefal Fresh Express+ MB755GTR

Gå till produkt

Jämför produkt Tefal Fresh Express+ MB755GTR hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Tefal Fresh Express+ MB755GTR i kategorin Matberedare här hos oss.

6. Smeg CX60ISVT9

Gå till produkt

Jämför produkt Smeg CX60ISVT9 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Smeg CX60ISVT9 i kategorin Induktionsspisar här hos oss.

7. Thermex Jet Tower - Bladeless

Gå till produkt

Jämför produkt Thermex Jet Tower - Bladeless hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Thermex Jet Tower - Bladeless i kategorin Fläktar här hos oss.

8. Sauber V70. 1 st i lager

Gå till produkt

Den kraftfulla 800 W motorn säkerställer ett bra sug. Dammsugaren har en kapacitet på 2.5 liter. Det medföljande teleskopsröret innebär att det är över med ryggproblem till en följd av dammsugning då du kan justera längden på röret efter behov.

9. Miele DA5798WNER

Gå till produkt

Jämför produkt Miele DA5798WNER hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Miele DA5798WNER i kategorin Vägghängda köksfläktar här hos oss.

10. Scandomestic W132

Gå till produkt

Har du behov för ett utställningsskåp till favoritvinerna eller till den lilla vinsamlingen, så är denna modell W132 från Scandomestic ett utmärkt val. Skåpet har plats till 45 Bordeaux-flasker (75 cl). Det är enkelt att få överblick över din samling då flaskorna kan fördelas på 6 hyllor. Du kan ställa in temperaturen i kylzonen efter behov så att det passar till de viner du har i din samling. Men då skåpet bara har en kylzone ska du förvara viner som trivs i samma temperatur. Ljudnivån är mycket låg och ligger på bara 39 dB och kan därför placeras var som helst i hemmet utan att det stör.