SÄKER SSL KRYPTERING
2020-09-20

Mest populära produkterna uttaget från 2020-09-20

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Emerio WK-122730 med 2 poäng, Steba STDG40 med 2 poäng, Miele H2860BPOBSWNER med 2 poäng, SPIN markstång Höfats med 2 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Emerio WK-122730

Gå till produkt

I maskinens vattentank kan det rymma 1.7 liter vatten. Maskinen stängs av automatiskt om du inte använder den vilket hjälper till att hålla elräkningen nere.

2. Steba STDG40

Gå till produkt

Denna ugn från Steba har ett ugnsutrymme på 40 liter vilket gör att den hamnar i storleksordningen lite mindre ugnar. STDG40 är perfekt till ett hushåll på 2-3 personer. Miniugnen är praktisk till små kök och kokvrår. Eftersom den är fristående kan du enkelt placera den där du har plats och inte nödvändigtvis i köket.

3. Miele H2860BPOBSWNER

Gå till produkt

Jämför produkt Miele H2860BPOBSWNER hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Miele H2860BPOBSWNER i kategorin Inbyggnadsugnar här hos oss.

4. SPIN markstång Höfats

Gå till produkt

Tryck bara ner SPIN markstång i din gräsmatta så kommer din SPIN eldlykta att bli en riktig ögonfångare under trädgårdsfesten. Specifikationer Markstång till Höfats SPIN eldlykta Passar till alla…

5. Wilfa HCF-2000W Glow Fan

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa HCF-2000W Glow Fan hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa HCF-2000W Glow Fan i kategorin Element här hos oss.

6. Qlima P528 Wi-Fi

Gå till produkt

Jämför produkt Qlima P528 Wi-Fi hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Qlima P528 Wi-Fi i kategorin Airconditions här hos oss.

7. Scandomestic W132. 10 st i lager

Gå till produkt

Har du behov för ett utställningsskåp till favoritvinerna eller till den lilla vinsamlingen, så är denna modell W132 från Scandomestic ett utmärkt val. Skåpet har plats till 45 Bordeaux-flasker (75 cl). Det är enkelt att få överblick över din samling då flaskorna kan fördelas på 6 hyllor. Du kan ställa in temperaturen i kylzonen efter behov så att det passar till de viner du har i din samling. Men då skåpet bara har en kylzone ska du förvara viner som trivs i samma temperatur. Ljudnivån är mycket låg och ligger på bara 39 dB och kan därför placeras var som helst i hemmet utan att det stör.

8. Climadiff CLE7

Gå till produkt

I vinkylskåpet CLE7 rån Climadiff har du plats till 7 Bordeaux-flasker (0,75 l), med andra ord passar det bäst till en lite mindre vinsamling. Flaskorna kan du fördela på 6 hyllor. Du kan ställa in temperaturen i kylzonen efter behov så att det passar till de viner du har i din samling. Men då skåpet bara har en kylzone ska du förvara viner som trivs i samma temperatur. Med en ljudnivå på bara 39 dB är det inga problem att ha detta skåp placerat centralt i bostaden.

9. Leifheit Tower 340

Gå till produkt

Jämför produkt Leifheit Tower 340 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Leifheit Tower 340 i kategorin Torkställ här hos oss.

10. Toyota SUPERJ34PE

Gå till produkt

Jämför produkt Toyota SUPERJ34PE hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Toyota SUPERJ34PE i kategorin Symaskiner här hos oss.