SÄKER SSL KRYPTERING
2020-11-07

Mest populära produkterna uttaget från 2020-11-07

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Electrolux EKM4300 Assistent Sort med 5 poäng, Beurer WL50 med 3 poäng, Cylinda SUNDA-2 60 VIT med 3 poäng, Bosch MCM3501M med 3 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Electrolux EKM4300 Assistent Sort

Gå till produkt

Electrolux Assistent Köksmaskin - EKM4300 Kraftfull maskin i metall med 1000w motor, utmärkt till att knåda, vispa, blanda och mycket mer: Ska du laga mat för en stor familj eller en trevlig middag med dina vänner? Närhelst du behöver mer än två händer, erbjuder Assistenten från Electrolux en 1000W motor som kan göra allt det jobbiga - som att knåda, vispa, mosa och mycket mer - så att du inte behöver göra det. Pålitlig att leverera toppresultat varje gång: Du kan lita på din Assistent för enastående resultat varje gång du gör en läcker tårta, vispar en välsmakande maräng eller förbereder flera limpor av färskt bröd på en gång. Denna mångsidiga köksmaskin är helt i metall och stark nog för att hjälpa dig i köket i många år framöver. Mångsidig för de tuffaste jobben i varje hastighet och med två olika storlekar på bunkar: Du kan justera Assistent till olika inställningar som passar dina behov, oavsett om du lagar mat till en person eller förbereder en fest för tjugo. Den har två olika stora skålar och 10 hastighetsinställningar, vilket gör att du kan kontrollera allt med lätthet. 2 stora skålar Skålarna i rostfritt stål rymmer 4,8 liter och 2,9 liter. Utrustade med ett handtag och en smidig uppfällningsanordning som gör att du enkelt kan lyfta skålen ur maskinen. Olika tillbehör för knådning, vispning och blandning: Den svarta EKM 4300 levereras komplett med en spiraldegkrok, en visp och en platt visp för att göra processen kort med att knåda degen tills den är klibbig, eller för att mosa potatis, vispa grädde eller röra kaksmeten tills den är slät. Oavsett vad du vill göra och för hur många gäster, gör Assistenten det åt dig. Tillbehören ger dig alla möjligheter: Med extra tillbehör så som grönsaksskärare, köttkvarn och pastaset kan du maximera assistentens användningsområden. Stråla med din matlagning: Alla Assistenter har en LED-lampa som lyser upp skålen, din matlagning blir ständigt lysande och du ser alltid exakt vad du gör. 1000 W: Med 1000 W får du en kraftfull hushållsassistent som ger utmärkt resultat. Degkrok: Degkroken knådar snabbt ihop en klibbig deg tills den släpper från kanterna. Visp: Vispar lätt ihop en välsmakande maräng eller fluffig grädde. Blandare: Blandaren blandar enkelt ihop ingredienserna till en len och jämn smet. Extra tillbehör: Extra tillbehör Köttkvarn, pastaset och grönsaksskärare med rivtillsats finns att köpa till och är enkla att montera på köksmaskinen.

2. Beurer WL50

Gå till produkt

Jämför produkt Beurer WL50 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Beurer WL50 i kategorin Wake up Light här hos oss.

3. Cylinda SUNDA-2 60 VIT

Gå till produkt

En kapacitet på upp till 718 m3/t gör denna köksfläkt CYL-9004452 från Cylinda till ett bra val till det normalstora köket i lite större lägenheter eller i en normalstor villa. Eftersom underbyggnadsfläkten ska byggas in i ett köksskåp är det viktigt att du mäter ordentligt så du kan vara säker på att att du har plats i det aktuella skåpet.

4. Bosch MCM3501M

Gå till produkt

Jämför produkt Bosch MCM3501M hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Bosch MCM3501M i kategorin Matberedare här hos oss.

5. Innolux Mesa Mega LED DIM table lamp

Gå till produkt

Jämför produkt Innolux Mesa Mega LED DIM table lamp hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Innolux Mesa Mega LED DIM table lamp i kategorin Ljusterapi här hos oss.

6. Siemens HR278GCR1S

Gå till produkt

Jämför produkt Siemens HR278GCR1S hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Siemens HR278GCR1S i kategorin Inbyggnadsugnar här hos oss.

7. Ritter Varido 1 Duo-Plus

Gå till produkt

Jämför produkt Ritter Varido 1 Duo-Plus hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Ritter Varido 1 Duo-Plus i kategorin Skärmaskiner här hos oss.

8. Gorenje NRS9183MB

Gå till produkt

Kylsektionen har plats till 339 liter, med andra ord får också den helt stora familjen plats till det de ska ha i denna modell NRS9183MB från Gorenje. Frysen rymmer 177 liter. A+++ är den bästa energiklassen ett kyl- och frysskåp kan märkas med. Det betyder att det är ett miljövänligt alternativ och har en blygsam strömförbrukning. Med ventilerad kylning kan du vara säker på att temperaturen är jämn i hela kylskåpet. Den digitala temperaturinställningen gör det enkelt att ställa in graderna helt exakt. LED-belysningen gör det lätt att hitta det du söker av matvaror, samtidigt som det ger ett behagligt ljus och är energisnålt. Du kan också få is från istärningsbehållaren. Skåpet har fryslådor istället för ett frysskåp. Det betyder att kylsektionen blir bredare och frysvarorna organiseras i en eller flera lådor.

9. Beurer MP64. 1 st i lager

Gå till produkt

Beurer MP64 manicure & pedicure Manikyr & pedikyrset med uppladdningsbart batteri för professionell hand och fotvård som även passar diabetiker. LED display och LED belysning. Handtag med greppvänlig yta (soft grip). Kraftfull motor med 3.200/3.800/4.400 varvtal/min. Uppladdningsbart litiumbatteri med ca 2 timmars driftstid och ca 3 timmars laddtid. Automatisk avstängning efter 20 minuter. Praktisk förvaringsväska, skyddshölje och 10 st olika manikyr & pedikyr verktyg ingår. Professionell hand och fotvård Trådlös med uppladdningsbart batteri LED display LED belysning Med- och motsols rotation 3 hastighetsnivåer

10. Wilfa HU-230W Moist S

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa HU-230W Moist S hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa HU-230W Moist S i kategorin Luftfuktare här hos oss.