SÄKER SSL KRYPTERING
2021-01-18

Mest populära produkterna uttaget från 2021-01-18

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Gastroback 42615 espresso med 6 poäng, Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor med 4 poäng, Wilfa FS-200W med 4 poäng, Emerio IM-111502 med 4 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Gastroback 42615 espresso

Gå till produkt

Om du är trött på bittert och smaklöst kaffe kan en espressomaskin från Gastroback vara det rätta valet. Du kan enkelt göra din favorit kaffe varje gång du använder den. Modellen här är halvautomatisk, vilket innebär att du, bland annat måste slipa kaffebönor. På detta sätt blir man mer delaktiga i bryggningsprocessen än med en helautomatisk modell, men maskinen hjälper dig fortfarande med något av processen på vägen, i motsats till en manuell version. Vattentanken rymmer 1.2 liter vatten. Maskinen stängs av automatiskt om du inte använder den vilket hjälper till att hålla elräkningen nere. Maskinen har också en mjölkskummare som du enkelt kan använda för att göra krämigt mjölkskum till din cappuccino.

2. Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor

Gå till produkt

Jämför produkt Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor i kategorin Väderstationer här hos oss.

3. Wilfa FS-200W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa FS-200W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa FS-200W i kategorin Skärmaskiner här hos oss.

4. Emerio IM-111502

Gå till produkt

Jämför produkt Emerio IM-111502 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Emerio IM-111502 i kategorin Ismaskiner här hos oss.

5. Ariete 2753 J force

Gå till produkt

Jämför produkt Ariete 2753 J force hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Ariete 2753 J force i kategorin Dammsugare här hos oss.

6. Denver CRL-341

Gå till produkt

Jämför produkt Denver CRL-341 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Denver CRL-341 i kategorin Wake up Light här hos oss.

7. Climadiff CLS31

Gå till produkt

Vinkylskåpet CLS31 från Climadiff rymmer 31 Bordeaux-flasker (75 cl) och är därför perfekt till en liten vinsamling eller som ett utställningsskåp till favoritflaskorna. Det är enkelt att få överblick över din samling då flaskorna kan fördelas på 3 hyllor. Skåpet har en kylzone som försäkrar en jämn temperatur på alla hyllor. Det betyder också att du endast bör förvara viner som tål den samma temperatur i detta skåp. Ljudnivån är förhållandevis låg med sina 42 dB och är lägre än ett vanligt samtal som ligger på 60 dB.

8. Bosch MMR08A1

Gå till produkt

Jämför produkt Bosch MMR08A1 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Bosch MMR08A1 i kategorin Minihackare här hos oss.

9. Wilfa Lotus HU-4W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Lotus HU-4W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Lotus HU-4W i kategorin Luftfuktare här hos oss.

10. Bosch Styline MUM59M54

Gå till produkt

Jämför produkt Bosch Styline MUM59M54 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Bosch Styline MUM59M54 i kategorin Köksassistenter här hos oss.