SÄKER SSL KRYPTERING
2021-08-30

Mest populära produkterna uttaget från 2021-08-30

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Samsung RS65R54112C med 11 poäng, Steba ED5 med 9 poäng, Tefal Tweeny Nano med 5 poäng, Gastroback 42823 med 4 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Samsung RS65R54112C

Gå till produkt

Lagar du ofta mat och är du del av ett stort hushåll har du behov för mycket plats. Denna modell RS65R54112C från Samsung rymmer 415 liter och har plats till de dagliga matvarorna och då ni varit och storhandlat. Frysen kan rymma 202 liter. Med energiklass A+ får du här ett Side-by-Side skåp som ligger i den bättre delen av energiskalan. Den ventilerade kylningen ser till att temperaturen är den samma överallt i kylskåpsdelen. Digital temperaturinställning är din garanti för en helt exakt inställning av temperaturen. Den praktiska och energisnåla LED-belysningen ger dig enkelt en överblick över skåpets innehåll. Detta skåp är är utrustat med en vattendispenser vilket betyder att du alltid har tillgång till kallt vatten. Du kan också hämta istärningar. Skåpet har fryslådor istället för ett frysskåp. Det betyder att kylsektionen blir bredare och frysvarorna organiseras i en eller flera lådor.

2. Steba ED5

Gå till produkt

Populär svamp- och frukttork som kan användas till det mesta. Den har 5 staplningsbara torkgaller men du kan välja hur många du vill använda. Temperaturen kan ställas mellan 40 och 70 grader och den har en elektronisk timer på mellan 1 och 36 timmar.

3. Tefal Tweeny Nano

Gå till produkt

Jämför produkt Tefal Tweeny Nano hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Tefal Tweeny Nano i kategorin Handhållna steamers här hos oss.

4. Gastroback 42823

Gå till produkt

Om du älskar nybakat bröd men helst vill slippa att krångla med deg och mjöl själv så är en bakmaskin från Gastroback ett perfekt alternativ. Maskinen blandar, jäser, knådar och bakar utan att du behöver lyfta ett finger. Du behöver bara tänka på vilka ingredienser ditt bröd ska innehålla så tar maskinen hand om resten. Dessutom har den en timerfunktion som gör att du kan få nybakt bröd till frukost varje morgon. Det är bara att preppa maskinen med rätt ingredienser dagen före och ställa in timern på att sätta igång under natten.

5. Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor

Gå till produkt

Jämför produkt Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor i kategorin Väderstationer här hos oss.

6. Singer Tradition 2263. 5 st i lager

Gå till produkt

Bra symaskin för enklare sömnad 23 sömmar 1 st. 4-stegs knapphål 6 grundsömmar 11 dekorativa sömmar 5 stretch-sömmar Snap-On pressarfötter Tillbehör ingår

7. Wilfa FS-200W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa FS-200W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa FS-200W i kategorin Skärmaskiner här hos oss.

8. LG FDRC308N0W9

Gå till produkt

Med sin kapacitet på 8 kg kan denna torktumlare FDRC308N0W9 från LG klara behovet hos ett hushåll på 5+ personer utan problem. Torktumlaren är utrustad med en sensor som kan mäta hur mycket fukt som finns i dina kläder och bestämmer utifrån detta hur lång torktiden ska vara. På så vis undgår du att dina kläder torkas längre än nödvändigt och du undgår onödigt slitage. Energiklass A+++ är den bästa energimärkningen på marknaden och du är därmed garanterad en energisnål torktumlare. En relativt låg ljudnivå på 64 dB gör denna torktumlare till en stilla bekantskap. Torktumlaren är utrustad med en Timer-funktion så du kan anpassa torktumlingen efter ditt schema.

9. LG F2DV707S2WS

Gå till produkt

Tvätt och tork i samma maskin: 2-i-1 modeller som denna F2DV707S2WS från LG är helt perfekt för dig som har ont om plats där hemma. Med en tvättkapacitet på 7 kg og en torkkapacitet på 5 kg är detta ett utmärkt alternativ till en genomsnittlig familj. Maskinen kan centrifugera tvätten med upp till 1200 varv per minut. Centrifugeringshastigheten påverkar hur snabbt tvätten torkar efter tvätt. Dessutom har tvättmaskinen en ångfunktion som tvättar dina kläder extra rena. Ångan tränger in i fibrerna ooch hjälper till att ta bort smutsen. Ett snabbprogram kan fräscha upp dina kläder på bara 14 min.

10. Emerio IM-111502

Gå till produkt

Jämför produkt Emerio IM-111502 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Emerio IM-111502 i kategorin Ismaskiner här hos oss.