SÄKER SSL KRYPTERING
2021-10-01

Mest populära produkterna uttaget från 2021-10-01

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Wilfa Lotus HU-4W med 7 poäng, Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor med 5 poäng, Siemens LR97CAQ50 med 5 poäng, Wilfa FS-200W med 3 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Wilfa Lotus HU-4W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Lotus HU-4W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Lotus HU-4W i kategorin Luftfuktare här hos oss.

2. Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor

Gå till produkt

Jämför produkt Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor i kategorin Väderstationer här hos oss.

3. Siemens LR97CAQ50

Gå till produkt

Om du bor i en normalstor villa eller i en lite större lägenhet har denna köksfläkt LR97CAQ50 från Siemens en passande storlek. Den har en maxkapacitet på 798 m3/h vilket betyder att den utan problem kan hålla luften ren och luktfri. Vill du ha en diskret köksfläkt, mycket plats och luft i ditt kök är en takintegrerad fläkt ett bra alternativ. Denna typ av fläkt byggs nämligen in i ditt tak. Men det betyder också att det krävs ett ganska omfattande arbete med installationen. Det är möjligt att använda denna köksfläkt till recirkulation om du inte skulle ha en utblåsningskanal.

4. Wilfa FS-200W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa FS-200W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa FS-200W i kategorin Skärmaskiner här hos oss.

5. Emerio Köttkvarn-6/p MG-201798 .1

Gå till produkt

Denna köttkvarn kan mala kött till köttfärs och korv på några få sekunder! Med 3 rostfria slipskivor, väljer du din favorit malningsnivå, fin, medium eller grov. Rengöringen är lätt, eftersom alla delar är avtagbara. 3 Rostfritt stål Slipplattor Liten: 2,5mm Medium: 4mm Stor: 6mm - Bakåtfunktion - Strömbrytare - Korvstoppare - Kebab tillbehör - Korvtillbehör - Blad i rostfritt stål - Topprestanda 1200 Watt - Effekt: 450 Watt - Gummifötter gör den stabil

6. Electrolux EW2C327R1

Gå till produkt

Maskinen EW2C327R1 från Electrolux kan rymma 7 kg kläder vilket är en passande kapacitet till ett hushåll på 3-4 personer. Torktumlaren är utrustad med en sensor som kan mäta hur mycket fukt som finns i dina kläder och bestämmer utifrån detta hur lång torktiden ska vara. På så vis undgår du att dina kläder torkas längre än nödvändigt och du undgår onödigt slitage. Med framskjuten start kan du ställa in torktumlaren till att starta när det passar dig. På så vis kan du göra inställningen så att den kör när du är hemma eller om du hellre föredrar, när du är på jobbet. Trött på att tömma kondenshållaren? Med denna tumlare följer det med en slang som vattnet leds direkt ned i avloppet.

7. Witt WIF 781 FSW2

Gå till produkt

Jämför produkt Witt WIF 781 FSW2 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Witt WIF 781 FSW2 i kategorin Induktionshällar här hos oss.

8. Siemens EX851LYV5E

Gå till produkt

Jämför produkt Siemens EX851LYV5E hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Siemens EX851LYV5E i kategorin Induktionshällar här hos oss.

9. Candy RO14146DWMCE/1-S

Gå till produkt

Här har du en tvättmaskin med plats upp till 14 kg. kläder. Är ni en större familj eller vill ni bara tvätta färre, men större tvättar kan denna maskin RO14146DWMCE1S från Candy rymma 40-50 T-shirts i vuxenstorlek. Tvättmaskinen kan centrifugera upp till 1400 varv per minut. Det är avgörande för hur lång tid tvätten måste torka efter tvätt. Tvättar du ofta ofta är det en bra idé att välja en tvättmaskin med en energieffektiv energiklass som sparar på både vatten- och strömförbrukning. Denna maskin har energiklass A+++, som är den bästa energimärkningen. Timer-funktionen är en smart funktion för dig som gärna vill kunna ställa in tvättmaskinen att starta när det passar dig. Maskinens ångfunktion hjäper dessutom till med att tvätta dina kläder extra rena, då ångan tränger in i fibrerna och lossnar smutsen.

10. MC3B-400S Essential Chop

Gå till produkt

Jämför produkt MC3B-400S Essential Chop hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten MC3B-400S Essential Chop i kategorin Blenders här hos oss.