SÄKER SSL KRYPTERING
2021-10-17

Mest populära produkterna uttaget från 2021-10-17

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Wilfa Lotus HU-4W med 11 poäng, Wilfa FS-200W med 10 poäng, Scandomestic SFO100 med 9 poäng, LG F2DV707S2WS med 6 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Wilfa Lotus HU-4W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Lotus HU-4W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Lotus HU-4W i kategorin Luftfuktare här hos oss.

2. Wilfa FS-200W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa FS-200W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa FS-200W i kategorin Skärmaskiner här hos oss.

3. Scandomestic SFO100

Gå till produkt

Med energiklass A är maskinen samtidigt inte någon större energitjuv.

4. LG F2DV707S2WS

Gå till produkt

Tvätt och tork i samma maskin: 2-i-1 modeller som denna F2DV707S2WS från LG är helt perfekt för dig som har ont om plats där hemma. Med en tvättkapacitet på 7 kg og en torkkapacitet på 5 kg är detta ett utmärkt alternativ till en genomsnittlig familj. Maskinen kan centrifugera tvätten med upp till 1200 varv per minut. Centrifugeringshastigheten påverkar hur snabbt tvätten torkar efter tvätt. Dessutom har tvättmaskinen en ångfunktion som tvättar dina kläder extra rena. Ångan tränger in i fibrerna ooch hjälper till att ta bort smutsen. Ett snabbprogram kan fräscha upp dina kläder på bara 14 min.

5. Haws Air Fryer 3 ltr.

Gå till produkt

Fritösen har genomgått något av en förvandling sedan genombrottet på marknaden. Med en fritös från Haws behöver du endast en liten mängd olja - utan att du behöver ge avkalll på den goda smaken. Därför behöver det inte vara så ohälsosamt att fritera sin mat någon gång emellan, speciellt inte när du själv kan välja vilka ingredienser du vill använda. Det är dessutom både enklare och säkrare att fritera i en riktig fritös än att grytfritera. Fritösen har en volym på upp till 3 liter. Tack vare timerfunktionen är det också superenkelt att få maten precis så friterad som du vill.

6. Denver CRLB-400

Gå till produkt

Jämför produkt Denver CRLB-400 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Denver CRLB-400 i kategorin Wake up Light här hos oss.

7. Candy RO14146DWMCE/1-S

Gå till produkt

Här har du en tvättmaskin med plats upp till 14 kg. kläder. Är ni en större familj eller vill ni bara tvätta färre, men större tvättar kan denna maskin RO14146DWMCE1S från Candy rymma 40-50 T-shirts i vuxenstorlek. Tvättmaskinen kan centrifugera upp till 1400 varv per minut. Det är avgörande för hur lång tid tvätten måste torka efter tvätt. Tvättar du ofta ofta är det en bra idé att välja en tvättmaskin med en energieffektiv energiklass som sparar på både vatten- och strömförbrukning. Denna maskin har energiklass A+++, som är den bästa energimärkningen. Timer-funktionen är en smart funktion för dig som gärna vill kunna ställa in tvättmaskinen att starta när det passar dig. Maskinens ångfunktion hjäper dessutom till med att tvätta dina kläder extra rena, då ångan tränger in i fibrerna och lossnar smutsen.

8. DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B

Gå till produkt

Aromfylld kaffe - lätt som en plätt: Brygg en eller två koppar i taget. Välj mellan 3 olika bryggtemperaturer, 13 inställningar i kaffekvarnen, kraftig eller mild smak och justera själv vatten och kaffemängden. Möjligheterna är många - och baristadrömmen kan nu utlevas i ditt egna kök. Med den manuella mjölkskummaren har du alltid krämigt och fylligt mjölkskum till din Cappucino. Kopphållare och vattenfilter är inklusive. Maskinen har den stora fördelen att den kan använda både hela och malda kaffebönor och med den automatiska rensnings- och avkalkningsprogrammet, kan du njuta en extra kopp kaffe på soffan medan maskinen rengör sig själv. Testvinder 2014: Svenske Råd og Rön korade i november 2014 Ecam 21.117 till bästa köp.

9. Innolux Rondo 400 LED

Gå till produkt

Jämför produkt Innolux Rondo 400 LED hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Innolux Rondo 400 LED i kategorin Wake up Light här hos oss.

10. Singer Tradition 2263. 10 st i lager

Gå till produkt

Bra symaskin för enklare sömnad 23 sömmar 1 st. 4-stegs knapphål 6 grundsömmar 11 dekorativa sömmar 5 stretch-sömmar Snap-On pressarfötter Tillbehör ingår