SÄKER SSL KRYPTERING
2021-11-18

Mest populära produkterna uttaget från 2021-11-18

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. GRAEF Master M90 Stål med 7 poäng, Wilfa FS-200W med 6 poäng, Electrolux LFP536X med 5 poäng, Bosch WTW85I49SN med 5 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. GRAEF Master M90 Stål

Gå till produkt

Jämför produkt GRAEF Master M90 Stål hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten GRAEF Master M90 Stål i kategorin Skärmaskiner här hos oss.

2. Wilfa FS-200W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa FS-200W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa FS-200W i kategorin Skärmaskiner här hos oss.

3. Electrolux LFP536X

Gå till produkt

Med en kapacitet på upp till 600 m3/h är denna köksfläkt ett bra val till den inte allt för stora lägenheten. Fördelen med en utdragbar köksfläkt är att den är väldigt diskret i sin utformning. Köksfläkten byggs in i ett köksskåp och eftersom köksfläkten bara är utdragen när den ska användas stör den dig inte, varken visuellt eller genom att ta upp plats, när den inte används.

4. Bosch WTW85I49SN

Gå till produkt

Med en kapacitet på 9 kg kan också det större hushållet på 5+ personer med WTW85I49SN från Bosch få plats till alla de kläder som man har behov för att få torkat efter tvätt. Torktumlaren har en möjlighet för sensorstyrning. Det betyder att maskinen själv avgör torktiden på dina kläder. En sensor i maskinen mäter hur mycket fukt som finns kvar och bestämmer torktiden utifrån mätresultatet. Med denna torktumlare kan du torka dina kläder hur ofta du vill utan att det går ut över miljön och din ekonomi då den är märkt med energiklass A++. När torktumlaren torkar dina kläder gör den det relativt tyst och utan allt för mycket oväsen då den har en låg ljudnivå på 64 decibel. Torktumlaren är utrustad med en Timer-funktion så du kan anpassa torktumlingen efter ditt schema. Den medföljande avloppsslangen leder vattnet direkt ned i avloppet så du behöver inte längre tänka på att tömma kondensbehållaren.

5. Smeg SPSK60IX9

Gå till produkt

Jämför produkt Smeg SPSK60IX9 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Smeg SPSK60IX9 i kategorin Induktionsspisar här hos oss.

6. Wilfa Lotus HU-4W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Lotus HU-4W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Lotus HU-4W i kategorin Luftfuktare här hos oss.

7. Gorenje RF3121PW4

Gå till produkt

Jämför produkt Gorenje RF3121PW4 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Gorenje RF3121PW4 i kategorin Fristående kyl-frysar här hos oss.

8. Scandomestic SFO100

Gå till produkt

Med energiklass A är maskinen samtidigt inte någon större energitjuv.

9. MC3B-400S Essential Chop

Gå till produkt

Jämför produkt MC3B-400S Essential Chop hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten MC3B-400S Essential Chop i kategorin Blenders här hos oss.

10. Siemens LR97CAQ50

Gå till produkt

Om du bor i en normalstor villa eller i en lite större lägenhet har denna köksfläkt LR97CAQ50 från Siemens en passande storlek. Den har en maxkapacitet på 798 m3/h vilket betyder att den utan problem kan hålla luften ren och luktfri. Vill du ha en diskret köksfläkt, mycket plats och luft i ditt kök är en takintegrerad fläkt ett bra alternativ. Denna typ av fläkt byggs nämligen in i ditt tak. Men det betyder också att det krävs ett ganska omfattande arbete med installationen. Det är möjligt att använda denna köksfläkt till recirkulation om du inte skulle ha en utblåsningskanal.