SÄKER SSL KRYPTERING
2022-01-21

Mest populära produkterna uttaget från 2022-01-21

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Beurer WL50 med 9 poäng, Wilfa Lotus HU-4W med 7 poäng, Cylinda DM3133 med 6 poäng, Wilfa Moose VS-0824S med 5 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Beurer WL50

Gå till produkt

Jämför produkt Beurer WL50 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Beurer WL50 i kategorin Wake up Light här hos oss.

2. Wilfa Lotus HU-4W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Lotus HU-4W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Lotus HU-4W i kategorin Luftfuktare här hos oss.

3. Cylinda DM3133

Gå till produkt

Bygger du torn av disken på köksbänken sist på dagen? I så fall har du nog behov för en diskmaskin med större kapacitet. Modellen DM 3133 VIT från Cylinda har plats till 14 kuvert vilket är det som en familj på c:a 4+ personer har behov för i vardagen. Diskmaskinen har, med sin energimärkning A++, en låg energi- och vatten förbrukning. Det betyder att det fortfarande är ett miljövänligt alternativ eftersom den inte använder så mycket ström när den diskar. Dessutom har maskinen en låg ljudnivå på endast 44 dB. Med framskjuten start kan du ställa in när disken ska diskas om du har särskilda önskemål för när disken ska vara klar. Diskmaskinen har en Aquastop-funktion som automatiskt stänger av vattentillförseln för att undgå översvämningar och vattenskador vid en läcka.

4. Wilfa Moose VS-0824S

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Moose VS-0824S hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Moose VS-0824S i kategorin Vakuumförpackare här hos oss.

5. Siemens EX851LYV5E

Gå till produkt

Jämför produkt Siemens EX851LYV5E hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Siemens EX851LYV5E i kategorin Induktionshällar här hos oss.

6. Emerio AF-123544

Gå till produkt

Med den här fritösen från Emerio kan du enkelt och säkert göra både hemmagjorda vårrullar och spröda pommes frites. Du behöver endast en liten mängd olja för ett läckert och gott resultat, så du behöver inte oroa dig för att det är ohälsosamt att fritera maten då och då. Dessutom kan du själv välja ingredienserna som ska friteras. Fritösen har en volym på upp till 5.5 liter. Tack vare timerfunktionen är det också superenkelt att få maten precis så friterad som du vill.

7. Siemens ED775FSC5E

Gå till produkt

Jämför produkt Siemens ED775FSC5E hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Siemens ED775FSC5E i kategorin Induktionshällar här hos oss.

8. Electrolux EUO9GREEN UltraOne Green AAAA

Gå till produkt

Jämför produkt Electrolux EUO9GREEN UltraOne Green AAAA hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Electrolux EUO9GREEN UltraOne Green AAAA i kategorin Dammsugare här hos oss.

9. Bosch DRC97AQ50

Gå till produkt

En normalstor villa eller en lite större lägenhet har oftast ett mellanstort kök som denna köksfläkt DRC97AQ50 från Bosch med sin kapacitet på upp till 798 m3/h, enkelt kan hålla luften ren i och utan irriterande matos. Fördelen med en takintegrerad köksfläkt är den diskreta installationen. Eftersom den blir nästan osynlig frigörs massa luft och plats ovanför din spis. Det ger både mer ljus och mer arbetsplats. Om du inte har möjlighet att ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan du genom att köpa ett kolfilter använda den till recirkulation.

10. Emerio SEW-122275

Gå till produkt

Liten och smidig symaskin för enkel sömnad. Endast raksöm, kan användas med pedal eller utan. Fotpedal Lampa inbyggd Raksöm 2 hastigheter Batteridriven / eller adapter