SÄKER SSL KRYPTERING
2022-02-10

Mest populära produkterna uttaget från 2022-02-10

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Wilfa Lotus HU-4W med 12 poäng, Beurer WL50 med 7 poäng, Scandomestic SFO100 med 5 poäng, Siemens LU63LCC20 med 4 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Wilfa Lotus HU-4W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Lotus HU-4W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Lotus HU-4W i kategorin Luftfuktare här hos oss.

2. Beurer WL50

Gå till produkt

Jämför produkt Beurer WL50 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Beurer WL50 i kategorin Wake up Light här hos oss.

3. Scandomestic SFO100

Gå till produkt

Med energiklass A är maskinen samtidigt inte någon större energitjuv.

4. Siemens LU63LCC20

Gå till produkt

Denna köksfläkt LU63LCC20 från Siemens är beräknad för mindre kök. Maxkapaciteten på 360 m3/h kan fint klara matoset i kök i mindre lägenheter. Om du har behov för en diskret och kompakt köksfläkt är en utdragbar köksfläkt ett utmärkt alternativ. Eftersom fläkten bara är utdragen när den används tar den nästan ingen plats i köket. Du kan använda denna köksfläkt även om du saknar en utblåsningskanal. Den kan nämligen användas till recirkulation om du bara köpet till ett kolfilter.

5. Cylinda Mangel BM600

Gå till produkt

Mangel med 60 cm bred mangelyta En svensktillverkad mangel med 60 cm bred mangelyta och frontplatta som gör det lättare att mata in dukar och lakan. Dessutom är den utrustad med en fingerskyddande manövergrind som säkerhet för att undvika klämda fingrar. Teknisk info Basfakta Fingerskyddande manövergrind: Ja Avlastningsyta i trä: Ja Typ: Bänkmangel Färg: Vit Längd på mangelduk: 130 cm Funktioner Lättmetallvalsar: Ja Mått och vikt Bredd: 810 mm Höjd: 280 mm Djup : 340 mm Rullbredd: 60 cm Rulldiameter: 10.9 cm Nettovikt: 13.5 kg Djup in-/utfälld (mm): 350/555 Deklarationer Svensktillverkad: Ja Total effekt: 80 W Mangeltryck: 380 kp/cm² Installation Spänning (V): 230 V

6. OBH Magic Tea ON1108S0

Gå till produkt

Jämför produkt OBH Magic Tea ON1108S0 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten OBH Magic Tea ON1108S0 i kategorin Tebryggare här hos oss.

7. Steba ED5

Gå till produkt

Populär svamp- och frukttork som kan användas till det mesta. Den har 5 staplningsbara torkgaller men du kan välja hur många du vill använda. Temperaturen kan ställas mellan 40 och 70 grader och den har en elektronisk timer på mellan 1 och 36 timmar.

8. Bosch HLS79W350U

Gå till produkt

Fördelen med en induktionsspis är att temperaturinställningen är blixtsnabb. Förutom fördelen med supersnabb värme och det faktum att HLS79W350U från Bosch pga. sin glasyta är enkel att göra ren, har gjort induktion till en allt vanligare modell i de svenska hushållen. Är ni 3-4 personer i hushållet är denna spis med sina 4 värmezoner ett utmärkt alternativ. Ugnen i denna spis räknas med sina 63 liter, till en mellanstor modell. Det betyder att du utan problem kan laga mat till 3-4 personer. Du slipper också det tråkiga arbetet med att rengöra ugnen då denna ugn är utrustad med Pyrolyse. Ett rengöringsprogram som bränner allt fett och matstänk till aska. Det enda det kräver är att du startar Pyrolyse programmet och när det är färdigt kan du bara torka ur ugnen med en fuktig trasa. Stektermometern som sitter inbyggd i ugnen är ett bra redskap som hjälper dig att tillaga maten tills den har den perfekta temperaturen.

9. Siemens EX851LYV5E

Gå till produkt

Jämför produkt Siemens EX851LYV5E hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Siemens EX851LYV5E i kategorin Induktionshällar här hos oss.

10. Delonghi BCO421.S. 10 st i lager

Gå till produkt

Med en espressomaskin från Delonghi kan du vara barista i ditt egna hem. Den hjälper dig att göra en perfekt kopp kaffe varje gång du använder den. Du kan även ställa in styrkan på kaffet. Denna modell är en halvautomatisk maskin där du måste ta del i bryggningsprocessen. Till exempel. du måste mala kaffebönor och ångande mjölk. Så det är en korsning mellan en helautomatisk maskin som gör allt arbete för dig, och en manuell maskin, där man måste göra allt. Och vattentanken rymmer 1.2 liter vatten. Maskinen har också en mjölkskummare som du enkelt kan använda för att göra krämigt mjölkskum till din cappuccino.