SÄKER SSL KRYPTERING
2022-02-18

Mest populära produkterna uttaget från 2022-02-18

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Scandomestic SFO100 med 7 poäng, Wilfa Lotus HU-4W med 5 poäng, MC3B-400S Essential Chop med 5 poäng, Eico-4706 NikolaTesla BL/F mix med 4 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Scandomestic SFO100

Gå till produkt

Med energiklass A är maskinen samtidigt inte någon större energitjuv.

2. Wilfa Lotus HU-4W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Lotus HU-4W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Lotus HU-4W i kategorin Luftfuktare här hos oss.

3. MC3B-400S Essential Chop

Gå till produkt

Jämför produkt MC3B-400S Essential Chop hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten MC3B-400S Essential Chop i kategorin Blenders här hos oss.

4. Eico-4706 NikolaTesla BL/F mix

Gå till produkt

4 värmezoner gör att denna inbyggnadshälla EICO-4706 från EICO passar till en familj på c:a 3-5 personer. Detta är en induktionshäll för inbyggnad. Då den kan värma upp maten och koka vatten otroligt snabbt blir induktion allt mer populärt i de svenska hemmen. En annan fördel är att de är rengöringsvänliga samtidigt som värmen kan inställas med exakt precision. Eftersom inbyggnadshällen inte har någon ram blir den både lättare att hålla ren samtidigt som din köksbänk och spishäll flyter ihop till "ett" och skapar ett stilrent uttryck. Inbyggnadshällens mått är: 830x515 mm (Bredd x Djup).

5. Wilfa FS-200W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa FS-200W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa FS-200W i kategorin Skärmaskiner här hos oss.

6. GRAEF Master M90 Stål

Gå till produkt

Jämför produkt GRAEF Master M90 Stål hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten GRAEF Master M90 Stål i kategorin Skärmaskiner här hos oss.

7. Melitta Excellent 5.0 Black. 1 st i lager

Gå till produkt

Denna klassiska kaffebryggare från Melitta garanterar att fylla ditt behov av kaffe i din vardag utan att behöver vara onödigt komplicerat. Vattentanken rymmer 1.25 liter vatten. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som stänger av maskinen om du inte har använt den på ett tag.

8. Gastroback 42615 espresso

Gå till produkt

Om du är trött på bittert och smaklöst kaffe kan en espressomaskin från Gastroback vara det rätta valet. Du kan enkelt göra din favorit kaffe varje gång du använder den. Modellen här är halvautomatisk, vilket innebär att du, bland annat måste slipa kaffebönor. På detta sätt blir man mer delaktiga i bryggningsprocessen än med en helautomatisk modell, men maskinen hjälper dig fortfarande med något av processen på vägen, i motsats till en manuell version. Vattentanken rymmer 1.2 liter vatten. Maskinen stängs av automatiskt om du inte använder den vilket hjälper till att hålla elräkningen nere. Maskinen har också en mjölkskummare som du enkelt kan använda för att göra krämigt mjölkskum till din cappuccino.

9. Bosch MCM3501M

Gå till produkt

Jämför produkt Bosch MCM3501M hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Bosch MCM3501M i kategorin Matberedare här hos oss.

10. Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor

Gå till produkt

Jämför produkt Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor i kategorin Väderstationer här hos oss.