SÄKER SSL KRYPTERING
2022-02-26

Mest populära produkterna uttaget från 2022-02-26

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Wilfa Lotus HU-4W med 15 poäng, Electrolux EDB1740LG med 7 poäng, Siemens LR97CAQ50 med 4 poäng, Scandomestic SFO100 med 4 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Wilfa Lotus HU-4W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Lotus HU-4W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Lotus HU-4W i kategorin Luftfuktare här hos oss.

2. Electrolux EDB1740LG

Gå till produkt

Jämför produkt Electrolux EDB1740LG hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Electrolux EDB1740LG i kategorin Strykjärn här hos oss.

3. Siemens LR97CAQ50

Gå till produkt

Om du bor i en normalstor villa eller i en lite större lägenhet har denna köksfläkt LR97CAQ50 från Siemens en passande storlek. Den har en maxkapacitet på 798 m3/h vilket betyder att den utan problem kan hålla luften ren och luktfri. Vill du ha en diskret köksfläkt, mycket plats och luft i ditt kök är en takintegrerad fläkt ett bra alternativ. Denna typ av fläkt byggs nämligen in i ditt tak. Men det betyder också att det krävs ett ganska omfattande arbete med installationen. Det är möjligt att använda denna köksfläkt till recirkulation om du inte skulle ha en utblåsningskanal.

4. Scandomestic SFO100

Gå till produkt

Med energiklass A är maskinen samtidigt inte någon större energitjuv.

5. Wilfa BL-1000S Smooth L. 1 st i lager

Gå till produkt

En mixer är nästan oumbärlig i köket. Den gör det enklare och snabbare att hacka eller mosa sånt du behöver för att laga middagen. Det är bland annat sånt en mixer kan hjälpa dig med och den här mixern från Wilfa är inget undantag. Motorn levererar en effekt på 1000 W.

6. Beurer WL50

Gå till produkt

Jämför produkt Beurer WL50 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Beurer WL50 i kategorin Wake up Light här hos oss.

7. Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor

Gå till produkt

Jämför produkt Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor i kategorin Väderstationer här hos oss.

8. Electrolux EEWA7700

Gå till produkt

En stor och rymlig vattenkokare som är enkel att använda med ett värmeelement på 2400W.

9. Electrolux EDB5220

Gå till produkt

Jämför produkt Electrolux EDB5220 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Electrolux EDB5220 i kategorin Strykjärn här hos oss.

10. Krups Sandwich Maker FDK452

Gå till produkt

Jämför produkt Krups Sandwich Maker FDK452 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Krups Sandwich Maker FDK452 i kategorin Smörgåsgrillar här hos oss.