SÄKER SSL KRYPTERING
2022-04-11

Mest populära produkterna uttaget från 2022-04-11

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Wilfa Lotus HU-4W med 8 poäng, Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor med 7 poäng, Scandomestic SFO100 med 7 poäng, Bosch DWK97JM60 med 4 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Wilfa Lotus HU-4W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Lotus HU-4W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Lotus HU-4W i kategorin Luftfuktare här hos oss.

2. Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor

Gå till produkt

Jämför produkt Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor i kategorin Väderstationer här hos oss.

3. Scandomestic SFO100

Gå till produkt

Med energiklass A är maskinen samtidigt inte någon större energitjuv.

4. Bosch DWK97JM60

Gå till produkt

Om du bor i en normalstor villa eller i en lite större lägenhet har denna köksfläkt DWK97JM60 från Bosch en passande storlek. Den har en maxkapacitet på 722 m3/h vilket betyder att den utan problem kan hålla luften ren och luktfri. Vid maximal effekt är ljudnivån ändå relativt låg (54 dB). Jämförelsesvis ligger ett normalt samtal på 60 dB. En vägghängd köksfläkt har stor synlighet i ditt kök så du ska vara säker på att du gillar utseendet på den du väljer. Samtidigt är denna typ av köksfläkt bland de mest effektiva. Köksfläkten är snedställd utformad vilket betyder att den vänder snett uppåt istället för att hänga ner över spisen Du får på så vis mer plats att arbeta över grytorna och det hela känns inte så trångt. Du kan använda denna köksfläkt även om du saknar en utblåsningskanal. Den kan nämligen användas till recirkulation om du bara köpet till ett kolfilter.

5. Electrolux LFP536X

Gå till produkt

Med en kapacitet på upp till 600 m3/h är denna köksfläkt ett bra val till den inte allt för stora lägenheten. Fördelen med en utdragbar köksfläkt är att den är väldigt diskret i sin utformning. Köksfläkten byggs in i ett köksskåp och eftersom köksfläkten bara är utdragen när den ska användas stör den dig inte, varken visuellt eller genom att ta upp plats, när den inte används.

6. Emerio IM-111502

Gå till produkt

Jämför produkt Emerio IM-111502 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Emerio IM-111502 i kategorin Ismaskiner här hos oss.

7. Blomberg GVN39S32

Gå till produkt

Maskinen GVN39S32 från Blomberg passar perfekt till en större familj på 4+ personer. Den har nämligen en stor och passande kapacitet på 15 kuvert. Med energiklass A+++ är denna diskmaskin från Blomberg bland den bästa på marknaden när det gäller att visa hänsyn, både till miljön och din ekonomi. Ljudnivån är lågt med sina 42 dB. Med timer-funktionen kan du planera disken fram i tiden. Så att du själv kan bestämma när den ska diska. Det kan vara praktiskt om du föredrar att disken ska diskas på en speciell tid på dagen eller natten. Bestickkorgen är placerad i den övre delen av diskmaskinen och ger dig plats att diska större skålar och kastruller i bottendelen av maskinen. I händelse av översvämning stänger Aquastop-funktionen automatiskt av vattentillförseln så mängden vatten och skador begränsas.

8. Fritel GR 2285

Gå till produkt

Den här bordsgrillen från Fritel kan utan problem grilla kött, fisk och grönsaker så att grillsäsongen varar hela året om. Den kan enkelt stå på köksbordet - inget behov att stå ute och frysa. Dessutom behöver du inte använda grillkol så det går både snabbare att komma igång och rengöra efteråt.

9. Denver CRLB-400

Gå till produkt

Jämför produkt Denver CRLB-400 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Denver CRLB-400 i kategorin Wake up Light här hos oss.

10. Siemens LC87KEM60

Gå till produkt

Köksfläktens maxkapacitet på 669 m3/h gör att LC87KEM60 från Siemens är perfekt till ett kök i normal storlek och kan effektivt hålla luften ren. När du väljer en vägghängd köksfläkt ska du inte bara lägga vikt på kapaciteten, utan också vara säker på att välja en design du tycker om, då denna typ av fläkt är mycket synlig i köket. Glasskärmen är inte bara en designdetalj utan hjälper också med att skydda köksfläktens yta mot damm och smuts. Den är enkel att hålla ren och du får enkelt fläkten till att se ut som ny igen.