SÄKER SSL KRYPTERING
2022-06-14

Mest populära produkterna uttaget från 2022-06-14

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Delonghi EV250.BK med 7 poäng, Emerio IM-111502 med 7 poäng, Bauknecht BCIO 3033 DELS med 5 poäng, Wilfa FS-200W med 4 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Delonghi EV250.BK

Gå till produkt

Jämför produkt Delonghi EV250.BK hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Delonghi EV250.BK i kategorin Luftkylare här hos oss.

2. Emerio IM-111502

Gå till produkt

Jämför produkt Emerio IM-111502 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Emerio IM-111502 i kategorin Ismaskiner här hos oss.

3. Bauknecht BCIO 3033 DELS

Gå till produkt

Bygger du torn av disken på köksbänken sist på dagen? I så fall har du nog behov för en diskmaskin med större kapacitet. Modellen BCIO3033DELS från Bauknecht har plats till 14 kuvert vilket är det som en familj på c:a 4+ personer har behov för i vardagen. Diskmaskinen har energiklass A+++. Det vill säga att när du diskar så kan du göra det utan dåligt samvete, varken för miljön eller för din el-räkning. Denna modell har en ljudnivå på endast 43 dB och är bland de mest tystgående modeller på marknaden. Den passar därför perfekt i bostäder med öppna planlösningar. Diskmaskinen har timer-funktion. Det betyder att du själv kan programmera när du vill att diskmaskinen ska starta. Bestickkorgen är placerad i den övre delen av diskmaskinen och ger dig plats att diska större skålar och kastruller i bottendelen av maskinen. Maskinen har Aquastop som vid eventuell vattenläcka ser till att vattentillförseln automatiskt stängs av så att risken för större vattenskador begränsas.

4. Wilfa FS-200W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa FS-200W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa FS-200W i kategorin Skärmaskiner här hos oss.

5. Wilfa Lotus HU-4W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Lotus HU-4W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Lotus HU-4W i kategorin Luftfuktare här hos oss.

6. Scandomestic SFO100

Gå till produkt

Med energiklass A är maskinen samtidigt inte någon större energitjuv.

7. Witt Classic Nutri Blender

Gå till produkt

Jämför produkt Witt Classic Nutri Blender hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Witt Classic Nutri Blender i kategorin Blenders här hos oss.

8. Qlima P528 Wi-Fi

Gå till produkt

Jämför produkt Qlima P528 Wi-Fi hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Qlima P528 Wi-Fi i kategorin Airconditions här hos oss.

9. Philips HR1393/90

Gå till produkt

Jämför produkt Philips HR1393/90 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Philips HR1393/90 i kategorin Minihackare här hos oss.

10. Braun FP3010

Gå till produkt

Jämför produkt Braun FP3010 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Braun FP3010 i kategorin Matberedare här hos oss.