SÄKER SSL KRYPTERING
2022-08-01

Mest populära produkterna uttaget från 2022-08-01

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Wilfa Lotus HU-4W med 7 poäng, Electrolux EUO9GREEN UltraOne Green AAAA med 6 poäng, Honeywell QuietSet HSF600WE4 med 5 poäng, Scandomestic SFO100 med 4 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Wilfa Lotus HU-4W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Lotus HU-4W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Lotus HU-4W i kategorin Luftfuktare här hos oss.

2. Electrolux EUO9GREEN UltraOne Green AAAA

Gå till produkt

Jämför produkt Electrolux EUO9GREEN UltraOne Green AAAA hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Electrolux EUO9GREEN UltraOne Green AAAA i kategorin Dammsugare här hos oss.

3. Honeywell QuietSet HSF600WE4

Gå till produkt

Jämför produkt Honeywell QuietSet HSF600WE4 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Honeywell QuietSet HSF600WE4 i kategorin Fläktar här hos oss.

4. Scandomestic SFO100

Gå till produkt

Med energiklass A är maskinen samtidigt inte någon större energitjuv.

5. Siemens LC87KEM60

Gå till produkt

Köksfläktens maxkapacitet på 669 m3/h gör att LC87KEM60 från Siemens är perfekt till ett kök i normal storlek och kan effektivt hålla luften ren. När du väljer en vägghängd köksfläkt ska du inte bara lägga vikt på kapaciteten, utan också vara säker på att välja en design du tycker om, då denna typ av fläkt är mycket synlig i köket. Glasskärmen är inte bara en designdetalj utan hjälper också med att skydda köksfläktens yta mot damm och smuts. Den är enkel att hålla ren och du får enkelt fläkten till att se ut som ny igen.

6. Siemens LR97CAQ50

Gå till produkt

Om du bor i en normalstor villa eller i en lite större lägenhet har denna köksfläkt LR97CAQ50 från Siemens en passande storlek. Den har en maxkapacitet på 798 m3/h vilket betyder att den utan problem kan hålla luften ren och luktfri. Vill du ha en diskret köksfläkt, mycket plats och luft i ditt kök är en takintegrerad fläkt ett bra alternativ. Denna typ av fläkt byggs nämligen in i ditt tak. Men det betyder också att det krävs ett ganska omfattande arbete med installationen. Det är möjligt att använda denna köksfläkt till recirkulation om du inte skulle ha en utblåsningskanal.

7. Fritel My SnackTastic 4202

Gå till produkt

Jämför produkt Fritel My SnackTastic 4202 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Fritel My SnackTastic 4202 i kategorin Fritöser här hos oss.

8. OBH Inox 6544 DEMO

Gå till produkt

Jämför produkt OBH Inox 6544 DEMO hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten OBH Inox 6544 DEMO i kategorin Bakmaskiner här hos oss.

9. Qlima P528 Wi-Fi

Gå till produkt

Jämför produkt Qlima P528 Wi-Fi hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Qlima P528 Wi-Fi i kategorin Airconditions här hos oss.

10. Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor

Gå till produkt

Jämför produkt Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor i kategorin Väderstationer här hos oss.