SÄKER SSL KRYPTERING
2021-07-21

Mest populära produkterna uttaget från 2021-07-21

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Wilfa Lotus HU-4W med 7 poäng, Steba ED5 med 5 poäng, AEG LK 5689 med 5 poäng, Miele Compact C1 Obsidian black med 5 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Wilfa Lotus HU-4W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Lotus HU-4W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Lotus HU-4W i kategorin Luftfuktare här hos oss.

2. Steba ED5

Gå till produkt

Populär svamp- och frukttork som kan användas till det mesta. Den har 5 staplningsbara torkgaller men du kan välja hur många du vill använda. Temperaturen kan ställas mellan 40 och 70 grader och den har en elektronisk timer på mellan 1 och 36 timmar.

3. AEG LK 5689

Gå till produkt

Jämför produkt AEG LK 5689 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten AEG LK 5689 i kategorin Luftkylare här hos oss.

4. Miele Compact C1 Obsidian black

Gå till produkt

Jämför produkt Miele Compact C1 Obsidian black hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Miele Compact C1 Obsidian black i kategorin Dammsugare här hos oss.

5. eeese Nora Heating+cooling

Gå till produkt

Jämför produkt eeese Nora Heating+cooling hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten eeese Nora Heating+cooling i kategorin Airconditions här hos oss.

6. Honeywell QuietSet HSF600WE4

Gå till produkt

Jämför produkt Honeywell QuietSet HSF600WE4 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Honeywell QuietSet HSF600WE4 i kategorin Fläktar här hos oss.

7. Scandomestic SFO100

Gå till produkt

Med energiklass A är maskinen samtidigt inte någon större energitjuv.

8. Braun FP3132BK. 10 st i lager

Gå till produkt

Den här matberedaren från Braun gör det till ett rent nöje att laga mat. Maskinen kan hjälpa dig med alla svåra uppgifter i köket som t.ex. blanda, hacka eller knåda ingredienserna. Så om du hellre spenderar din tid på något annat blir mattredaren oumbärlig i ditt kök. Den är utrustad med en 800 Watt motor. Och eftersom den har 2 hastigheter att välja mellan är det enkelt att ställa in matberedaren för det du ska göra. Du får också en Plastskål samman med matberedaren. Behållaren rymmer 2.1 liter. Dessutom får du också en mixer på köpet.

9. AEG FSB31600Z

Gå till produkt

Inbyggd diskmaskin med bestickkorg Är du en del av en stor familj på 4-5 personer rekommenderar vi att du väljer en diskmaskin som enkelt klarar att diska 13 kuvert. Med FSB31600Z från AEG behöver du inte tömma och fylla diskmaskinen hela tiden. Energiklass A+ ligger i den bättre delen av energiskalan och ger dig en låg energiförbrukning. Med framskjuten start kan du ställa in när disken ska diskas om du har särskilda önskemål för när disken ska vara klar. Maskinen har Aquastop som vid eventuell vattenläcka ser till att vattentillförseln automatiskt stängs av så att risken för större vattenskador begränsas.

10. Bosch BCHF216B

Gå till produkt

Jämför produkt Bosch BCHF216B hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Bosch BCHF216B i kategorin Handdammsugare här hos oss.