SÄKER SSL KRYPTERING
2022-03-10

Mest populära produkterna uttaget från 2022-03-10

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. AEG LK 5689 med 6 poäng, Whirlpool WB B3960 BF med 6 poäng, Philips HR1393/90 med 5 poäng, Scandomestic SFO100 med 5 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. AEG LK 5689

Gå till produkt

Jämför produkt AEG LK 5689 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten AEG LK 5689 i kategorin Luftkylare här hos oss.

2. Whirlpool WB B3960 BF

Gå till produkt

Inbyggnadshällens 4 värmezoner betyder att modellen WBB3960BF från Whirlpool har en passande kapacitet till 3-5 personer. Det blir allt mer populärt med induktionshällar runt om i stugorna. Att de blivit så populära beror till stor del på att de kan inställas med exakt precision med hänsyn till temperaturen. Induktion gör det möjligt att skifta temperaturen från hög till låg eller omvänt, snabbare än andra hällar. Den är dessutom enkel att hålla ren och snygg, tack vara dess plana yta. Inbyggnadshällens mått är: 590x510 mm (Bredd x Djup).

3. Philips HR1393/90

Gå till produkt

Jämför produkt Philips HR1393/90 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Philips HR1393/90 i kategorin Minihackare här hos oss.

4. Scandomestic SFO100

Gå till produkt

Med energiklass A är maskinen samtidigt inte någon större energitjuv.

5. Wilfa WSDK-2000B Svart Format

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa WSDK-2000B Svart Format hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa WSDK-2000B Svart Format i kategorin Vattenkokare här hos oss.

6. Melitta CI Touch Black. 6 st i lager

Gå till produkt

Om du är trött på bittert och smaklöst kaffe kan en espressomaskin från Melitta vara det rätta valet. Du kan enkelt göra din favorit kaffe varje gång du använder den. En helautomatisk espressomaskin som denna kan även hantera hela bryggningen. Välj bara dina inställningar och sedan bara luta sig tillbaka och njuta av den goda smaken. Du kan få upp till 270 gram kaffebönor i maskinen per gång. I maskinens vattentank kan det rymma 1.8 liter vatten. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som stänger av maskinen om du inte har använt den på ett tag. Och som en bonus har maskinen en mjölkskummare. Därför kommer du aldrig att sakna mjölkskum för att göra din cappuccino.

7. Witt Twister 60 W

Gå till produkt

Jämför produkt Witt Twister 60 W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Witt Twister 60 W i kategorin Underbyggnadsfläktar här hos oss.

8. Eico-4706 NikolaTesla BL/F mix

Gå till produkt

4 värmezoner gör att denna inbyggnadshälla EICO-4706 från EICO passar till en familj på c:a 3-5 personer. Detta är en induktionshäll för inbyggnad. Då den kan värma upp maten och koka vatten otroligt snabbt blir induktion allt mer populärt i de svenska hemmen. En annan fördel är att de är rengöringsvänliga samtidigt som värmen kan inställas med exakt precision. Eftersom inbyggnadshällen inte har någon ram blir den både lättare att hålla ren samtidigt som din köksbänk och spishäll flyter ihop till "ett" och skapar ett stilrent uttryck. Inbyggnadshällens mått är: 830x515 mm (Bredd x Djup).

9. Tefal Tweeny Nano

Gå till produkt

Jämför produkt Tefal Tweeny Nano hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Tefal Tweeny Nano i kategorin Handhållna steamers här hos oss.

10. Fritel Frytastic 5371 - 4L

Gå till produkt

Med den här fritösen från Fritel kan du enkelt och säkert göra både hemmagjorda vårrullar och spröda pommes frites. Du behöver endast en liten mängd olja för ett läckert och gott resultat, så du behöver inte oroa dig för att det är ohälsosamt att fritera maten då och då. Dessutom kan du själv välja ingredienserna som ska friteras. Volymen på behållaren är 4 liter.