SÄKER SSL KRYPTERING
2022-05-21

Mest populära produkterna uttaget från 2022-05-21

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Scandomestic SFO100 med 7 poäng, Cylinda Mangel BM600 med 4 poäng, Delonghi EV250.BK med 4 poäng, Wilfa Lotus HU-4W med 4 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Scandomestic SFO100

Gå till produkt

Med energiklass A är maskinen samtidigt inte någon större energitjuv.

2. Cylinda Mangel BM600

Gå till produkt

Mangel med 60 cm bred mangelyta En svensktillverkad mangel med 60 cm bred mangelyta och frontplatta som gör det lättare att mata in dukar och lakan. Dessutom är den utrustad med en fingerskyddande manövergrind som säkerhet för att undvika klämda fingrar. Teknisk info Basfakta Fingerskyddande manövergrind: Ja Avlastningsyta i trä: Ja Typ: Bänkmangel Färg: Vit Längd på mangelduk: 130 cm Funktioner Lättmetallvalsar: Ja Mått och vikt Bredd: 810 mm Höjd: 280 mm Djup : 340 mm Rullbredd: 60 cm Rulldiameter: 10.9 cm Nettovikt: 13.5 kg Djup in-/utfälld (mm): 350/555 Deklarationer Svensktillverkad: Ja Total effekt: 80 W Mangeltryck: 380 kp/cm² Installation Spänning (V): 230 V

3. Delonghi EV250.BK

Gå till produkt

Jämför produkt Delonghi EV250.BK hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Delonghi EV250.BK i kategorin Luftkylare här hos oss.

4. Wilfa Lotus HU-4W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Lotus HU-4W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Lotus HU-4W i kategorin Luftfuktare här hos oss.

5. Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor

Gå till produkt

Jämför produkt Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor i kategorin Väderstationer här hos oss.

6. Philips HR1393/90

Gå till produkt

Jämför produkt Philips HR1393/90 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Philips HR1393/90 i kategorin Minihackare här hos oss.

7. Bosch WTX8HKL9SN

Gå till produkt

WTX8HKL9SN från Bosch har en kapacitet på 9 kg kläder, vilket är en passande storlek för en familj på 5+ personer. Torktumlaren har sensorstyrning. Det betyder att en sensor känner av mängden fukt i dina kläder och bestämmer torktiden utifrån detta. Energiklass A++ är den näst bästa energimärkningen och du är därmed garanterad en energieffektiv torkning. När torktumlaren torkar dina kläder gör den det relativt tyst och utan allt för mycket oväsen då den har en låg ljudnivå på 62 decibel. Maskinen har inbyggd torkningsfunktion med ånga som hjälper till att hålla dina kläder släta och utan skrynklor. Torktumlaren har en Timer-funktion som gör det möjligt att senarelägga starten av torkningen tills dess att det passar dig. Det följer med en avloppsslang till torktumlaren så kondensvattnet kan ledas direkt ned i avloppet och du slipper tömma kondensbehållaren.

8. Emerio IM-111502

Gå till produkt

Jämför produkt Emerio IM-111502 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Emerio IM-111502 i kategorin Ismaskiner här hos oss.

9. Melissa Induction 2000W single, black. 10 st i lager

Gå till produkt

Fördelen med att använda induktion när du ska byta ut spishällen är dens snabbhet när det kommer till temperaturstigningar. P.g.a. dess yta är den också otroligt enkel att göra ren. Inbyggnadshällens mått är: 25x25 mm (Bredd x Djup).

10. Gastroback 42615 espresso

Gå till produkt

Om du är trött på bittert och smaklöst kaffe kan en espressomaskin från Gastroback vara det rätta valet. Du kan enkelt göra din favorit kaffe varje gång du använder den. Modellen här är halvautomatisk, vilket innebär att du, bland annat måste slipa kaffebönor. På detta sätt blir man mer delaktiga i bryggningsprocessen än med en helautomatisk modell, men maskinen hjälper dig fortfarande med något av processen på vägen, i motsats till en manuell version. Vattentanken rymmer 1.2 liter vatten. Maskinen stängs av automatiskt om du inte använder den vilket hjälper till att hålla elräkningen nere. Maskinen har också en mjölkskummare som du enkelt kan använda för att göra krämigt mjölkskum till din cappuccino.