SÄKER SSL KRYPTERING
2022-05-25

Mest populära produkterna uttaget från 2022-05-25

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Siemens LR97CAQ50 med 4 poäng, Wilfa Lotus HU-4W med 4 poäng, Siemens HF15M551 med 4 poäng, Anova Precision Cook 4.0 WIFI med 3 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Siemens LR97CAQ50

Gå till produkt

Om du bor i en normalstor villa eller i en lite större lägenhet har denna köksfläkt LR97CAQ50 från Siemens en passande storlek. Den har en maxkapacitet på 798 m3/h vilket betyder att den utan problem kan hålla luften ren och luktfri. Vill du ha en diskret köksfläkt, mycket plats och luft i ditt kök är en takintegrerad fläkt ett bra alternativ. Denna typ av fläkt byggs nämligen in i ditt tak. Men det betyder också att det krävs ett ganska omfattande arbete med installationen. Det är möjligt att använda denna köksfläkt till recirkulation om du inte skulle ha en utblåsningskanal.

2. Wilfa Lotus HU-4W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Lotus HU-4W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Lotus HU-4W i kategorin Luftfuktare här hos oss.

3. Siemens HF15M551

Gå till produkt

Effektiv mikrovågsugn för inbyggnad: Denna effektiva och lättmanövrerade mikrovågsugn från Siemens har 5 olika effektlägen och en volym på 17 liter. Den är enkel och intuitiv och du styr mikron enkelt genom tryckknappar och pop-out vred. Mikrovågsugnen är designad i rostfritt stål och har en digital klocka så du enkelt kan följa med i uppvärmningen. Mikrovågsugnen är beräknad för inbyggnad i 50 cm brett överskåp (min. 30 cm djup)

4. Anova Precision Cook 4.0 WIFI

Gå till produkt

Jämför produkt Anova Precision Cook 4.0 WIFI hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Anova Precision Cook 4.0 WIFI i kategorin Sous vide här hos oss.

5. Magimix 17654

Gå till produkt

Jämför produkt Magimix 17654 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Magimix 17654 i kategorin Minihackare här hos oss.

6. Beurer Manikyr/Pedikyrset

Gå till produkt

Jämför produkt Beurer Manikyr/Pedikyrset hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Beurer Manikyr/Pedikyrset i kategorin Manikyr & pedikyr här hos oss.

7. Whirlpool WB B3960 BF

Gå till produkt

Inbyggnadshällens 4 värmezoner betyder att modellen WBB3960BF från Whirlpool har en passande kapacitet till 3-5 personer. Det blir allt mer populärt med induktionshällar runt om i stugorna. Att de blivit så populära beror till stor del på att de kan inställas med exakt precision med hänsyn till temperaturen. Induktion gör det möjligt att skifta temperaturen från hög till låg eller omvänt, snabbare än andra hällar. Den är dessutom enkel att hålla ren och snygg, tack vara dess plana yta. Inbyggnadshällens mått är: 590x510 mm (Bredd x Djup).

8. Bosch PRP6A6D70

Gå till produkt

Med 4 värmezoner får du med PRP6A6D70 från Bosch en inbyggnadshäll som motsvarar det man förväntar av ett hushåll på 3-5 personer. Gashällar för inbyggnad är både de professionella kockarnas och amatörkockarnas favorithäll, eftersom du blixtsnabbt kan ändra temperatur. Det kräver dock en gasanslutning, så får du inte gas levererat via fastigheten ska du själv installera en gasbehållare. Inbyggnadshällens bredd är 606 mm och djupet är 527 mm.

9. Bosch SKS50E42EU

Gå till produkt

Kapaciteten på 6 kuvert gör denna bänkdiskmaskin SKS50E42EU från Bosch till ett perfekt hjälpmedel i ett mindre hushåll på 1-2 personer. Energiklass A+ ger denna diskmaskin en plats i den energisnåla änden av energiskalan. Så samtidigt med att du inte får dåliga överraskningar i din elräkning så tar du också hänsyn till miljön. Med en ljudnivå på 54 dB behöver du inte oroa dig för allt för mycket oljud i köket. Som jämförelse kan säga s att ett vanligt samtal mellan två personer ligger på 60 dB.

10. Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor

Gå till produkt

Jämför produkt Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor i kategorin Väderstationer här hos oss.