SÄKER SSL KRYPTERING
2022-10-20

Mest populära produkterna uttaget från 2022-10-20

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Scandomestic SFO100 med 7 poäng, Electrolux DC3500TWR med 5 poäng, Siemens EX851LYV5E med 5 poäng, Bosch SKS50E42EU med 4 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Scandomestic SFO100

Gå till produkt

Med energiklass A är maskinen samtidigt inte någon större energitjuv.

2. Electrolux DC3500TWR

Gå till produkt

Snabbt och bekvämt för alla typer av plagg: Med ett torkskåp från Electrolux kan du lätt torka jackor, overall, sko och stövlar - kort sagt allt det du inte vill eller kan torka i torktumlaren. Torkskåpet torkar kläder och textilier på ett skonsamt sätt. När höst och vinter närmar sig är det skönt att veta att man snabbt kan torka kläder och skor. Denna modell är en frånluftsmodell. Det betyder att den varma luften leds ut genom en slang, vilket kräver att det är möjligt att installera en frånluftsslang som leder fukten ut genom huset. Det kan torka upp till 4 kg åt gången så du kan utan problem få plats med både lakan och badhanddukar och ömtåliga klädesplagg. Dörren är högerhängd, men vill du hellre att dörren ska öppna åt andra hållet kan du utan problem hänga dörren på andra sidan.

3. Siemens EX851LYV5E

Gå till produkt

Jämför produkt Siemens EX851LYV5E hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Siemens EX851LYV5E i kategorin Induktionshällar här hos oss.

4. Bosch SKS50E42EU

Gå till produkt

Kapaciteten på 6 kuvert gör denna bänkdiskmaskin SKS50E42EU från Bosch till ett perfekt hjälpmedel i ett mindre hushåll på 1-2 personer. Energiklass A+ ger denna diskmaskin en plats i den energisnåla änden av energiskalan. Så samtidigt med att du inte får dåliga överraskningar i din elräkning så tar du också hänsyn till miljön. Med en ljudnivå på 54 dB behöver du inte oroa dig för allt för mycket oljud i köket. Som jämförelse kan säga s att ett vanligt samtal mellan två personer ligger på 60 dB.

5. Bluegaz BG43 Gasolkamin

Gå till produkt

Fixa snabb värme med Bluegaz BG43! Bluegaz BG43 är en praktisk gasolkamin som ger dig allt du behöver för att hålla dig varm under kyligare stunder. Om du använder en 11 kg:s gasolflaska och har…

6. Beurer WL50

Gå till produkt

Jämför produkt Beurer WL50 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Beurer WL50 i kategorin Wake up Light här hos oss.

7. Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor

Gå till produkt

Jämför produkt Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor i kategorin Väderstationer här hos oss.

8. Krups Sandwich Maker FDK452

Gå till produkt

Jämför produkt Krups Sandwich Maker FDK452 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Krups Sandwich Maker FDK452 i kategorin Smörgåsgrillar här hos oss.

9. Cylinda Mangel BM600

Gå till produkt

Mangel med 60 cm bred mangelyta En svensktillverkad mangel med 60 cm bred mangelyta och frontplatta som gör det lättare att mata in dukar och lakan. Dessutom är den utrustad med en fingerskyddande manövergrind som säkerhet för att undvika klämda fingrar. Teknisk info Basfakta Fingerskyddande manövergrind: Ja Avlastningsyta i trä: Ja Typ: Bänkmangel Färg: Vit Längd på mangelduk: 130 cm Funktioner Lättmetallvalsar: Ja Mått och vikt Bredd: 810 mm Höjd: 280 mm Djup : 340 mm Rullbredd: 60 cm Rulldiameter: 10.9 cm Nettovikt: 13.5 kg Djup in-/utfälld (mm): 350/555 Deklarationer Svensktillverkad: Ja Total effekt: 80 W Mangeltryck: 380 kp/cm² Installation Spänning (V): 230 V

10. Gasolkamin Sahara

Gå till produkt

Värm dig under kalla dagar med Sahara Gasolkamin! Sahara är en stilren gasolkamin i rostfritt stål med elegant cylindrisk design som passar perfekt i det moderna hemmet. Sahara värmer snabbt upp rummet…