SÄKER SSL KRYPTERING
2020-07-02

Mest populära produkterna uttaget från 2020-07-02

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Qlima P528 Wi-Fi med 3 poäng, OBH Kettle Duo Touch med 2 poäng, Witt Source 60 B med 1 poäng, EICO Stripe Urban 90 Cast Iron med 1 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Qlima P528 Wi-Fi

Gå till produkt

Jämför produkt Qlima P528 Wi-Fi hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Qlima P528 Wi-Fi i kategorin Airconditions här hos oss.

2. OBH Kettle Duo Touch

Gå till produkt

Jämför produkt OBH Kettle Duo Touch hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten OBH Kettle Duo Touch i kategorin Vattenkokare här hos oss.

3. Witt Source 60 B

Gå till produkt

Jämför produkt Witt Source 60 B hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Witt Source 60 B i kategorin Vägghängda köksfläktar här hos oss.

4. EICO Stripe Urban 90 Cast Iron

Gå till produkt

Denna köksfläkt EICO-6371 från EICO passar bra till ett kök i normalstor storlek och dens kapacitet ligger på 603 m3/h och håller effektivt luften i köket fräsch. När du väljer en vägghängd köksfläkt ska du inte bara lägga vikt på kapaciteten, utan också vara säker på att välja en design du tycker om, då denna typ av fläkt är mycket synlig i köket. Denna modell är en så kallad snedställd köksfläkt, vilket betyder att den vänder uppåt, istället för att hänga in över din spishäll. På så vis får du extra luft och arbetsplats. Det är möjligt att använda denna köksfläkt till recirkulation om du inte skulle ha en utblåsningskanal.

5. Emerio WK-122248

Gå till produkt

Denna vattenkokare från Emerio kokar ditt vatten billigt och effektivt så att du kan koka pasta, kaffe eller liknande. Denna vattenkokare är lämplig för 1.7 liter vatten. Vattnet blir snabbt uppvärmt då vattenkokaren har en effekt på 2200 W.

6. Caso Coffee 1ne

Gå till produkt

Jämför produkt Caso Coffee 1ne hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Caso Coffee 1ne i kategorin Vattenkokare här hos oss.

7. Miele G7315SCUXXLW

Gå till produkt

Jämför produkt Miele G7315SCUXXLW hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Miele G7315SCUXXLW i kategorin Underbyggda diskmaskiner här hos oss.

8. Ariete Bon Cuisine 600 mod. 996

Gå till produkt

Storleken på 60 liter betyder att den har en storlek som enkelt uppfyller kraven hos ett hushåll på 3-4 personer och 00C099600ARSE från Ariete är därför också förhållandevis enkel att placera i ett genomsnittligt kök. Miniugnen är praktisk till små kök och kokvrår. Eftersom den är fristående kan du enkelt placera den där du har plats och inte nödvändigtvis i köket.

9. eeese Aya AirCooler 1000

Gå till produkt

Jämför produkt eeese Aya AirCooler 1000 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten eeese Aya AirCooler 1000 i kategorin Luftkylare här hos oss.

10. Emerio IM-111502. 10 st i lager

Gå till produkt

En ismaskin är otroligt praktiskt att ha på många olika sätt. Om sommarhuset eller husvagnen saknar bra frysmöjligheter kan en ismaskin hjälpa dig att få till den rätta kylan. Dessutom är den perfekt att ha för fester och större tillställningar. Det är bara att koppla in i eluttaget så ordnar maskinen isen till drinkarna, bålen, läsken eller isvattnet.