SÄKER SSL KRYPTERING
2020-11-15

Mest populära produkterna uttaget från 2020-11-15

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Emerio MG-201798.1 med 4 poäng, Electrolux EKI6691SOW med 4 poäng, Bosch PVS611BB5E med 4 poäng, Beurer WL50 med 3 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Emerio MG-201798.1

Gå till produkt

Jämför produkt Emerio MG-201798.1 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Emerio MG-201798.1 i kategorin Köttkvarnar här hos oss.

2. Electrolux EKI6691SOW

Gå till produkt

Jämför produkt Electrolux EKI6691SOW hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Electrolux EKI6691SOW i kategorin Induktionsspisar här hos oss.

3. Bosch PVS611BB5E

Gå till produkt

Inbyggnadshällens 4 värmezoner betyder att modellen PVS611BB5E från Bosch har en passande kapacitet till 3-5 personer. Det blir allt mer populärt med induktionshällar runt om i stugorna. Att de blivit så populära beror till stor del på att de kan inställas med exakt precision med hänsyn till temperaturen. Induktion gör det möjligt att skifta temperaturen från hög till låg eller omvänt, snabbare än andra hällar. Den är dessutom enkel att hålla ren och snygg, tack vara dess plana yta. Eftersom inbyggnadshällen inte har någon ram blir den både lättare att hålla ren samtidigt som din köksbänk och spishäll flyter ihop till "ett" och skapar ett stilrent uttryck. Inbyggnadshällens mått är: 592x522 mm (Bredd x Djup).

4. Beurer WL50

Gå till produkt

Jämför produkt Beurer WL50 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Beurer WL50 i kategorin Wake up Light här hos oss.

5. Wilfa FS-200W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa FS-200W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa FS-200W i kategorin Skärmaskiner här hos oss.

6. Wilfa Lotus HU-4W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Lotus HU-4W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Lotus HU-4W i kategorin Luftfuktare här hos oss.

7. Bionaire 12L BDH001X

Gå till produkt

Jämför produkt Bionaire 12L BDH001X hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Bionaire 12L BDH001X i kategorin Luftavfuktare här hos oss.

8. Silverline PE342-60 SR

Gå till produkt

En normalstor villa eller en lite större lägenhet har oftast ett mellanstort kök som denna köksfläkt PE342-60SR från Silverline med sin kapacitet på upp till 621 m3/h, enkelt kan hålla luften ren i och utan irriterande matos. När du väljer en vägghängd köksfläkt ska du inte bara lägga vikt på kapaciteten, utan också vara säker på att välja en design du tycker om, då denna typ av fläkt är mycket synlig i köket. Köksfläkten är snedställd utformad vilket betyder att den vänder snett uppåt istället för att hänga ner över spisen Du får på så vis mer plats att arbeta över grytorna och det hela känns inte så trångt. Tack vare den praktiska glasskärmen är denna köksfläkt lättare att hålla ren. Skärmen skyddar nämligen övriga delar från stänk och damm så du lättare kan hålla den ren och fin. Det är möjligt att använda denna köksfläkt till recirkulation om du inte skulle ha en utblåsningskanal.

9. Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor

Gå till produkt

Jämför produkt Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor i kategorin Väderstationer här hos oss.

10. Silverline PE140 Hvid

Gå till produkt

Om ditt kök tillhör de lite mindre av slagsen är denna köksfläkt PE140 fra Silverline ettbra val som kommer klara jobbet med utluftningen utan problem. Den har en kapacitet på 410 m3/t. Om du har behov för en diskret och kompakt köksfläkt är en utdragbar köksfläkt ett utmärkt alternativ. Eftersom fläkten bara är utdragen när den används tar den nästan ingen plats i köket. Du kan använda denna köksfläkt även om du saknar en utblåsningskanal. Den kan nämligen användas till recirkulation om du bara köpet till ett kolfilter.