SÄKER SSL KRYPTERING
2021-02-19

Mest populära produkterna uttaget från 2021-02-19

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor med 7 poäng, Wilfa Lotus HU-4W med 7 poäng, Electrolux LFP536X med 5 poäng, Denver HBO-6610 White med 5 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor

Gå till produkt

Jämför produkt Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor i kategorin Väderstationer här hos oss.

2. Wilfa Lotus HU-4W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Lotus HU-4W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Lotus HU-4W i kategorin Luftfuktare här hos oss.

3. Electrolux LFP536X

Gå till produkt

Med en kapacitet på upp till 600 m3/h är denna köksfläkt ett bra val till den inte allt för stora lägenheten. Fördelen med en utdragbar köksfläkt är att den är väldigt diskret i sin utformning. Köksfläkten byggs in i ett köksskåp och eftersom köksfläkten bara är utdragen när den ska användas stör den dig inte, varken visuellt eller genom att ta upp plats, när den inte används.

4. Denver HBO-6610 White

Gå till produkt

Jämför produkt Denver HBO-6610 White hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Denver HBO-6610 White i kategorin Segboards här hos oss.

5. Scandomestic SFO100

Gå till produkt

Med energiklass A är maskinen samtidigt inte någon större energitjuv.

6. Siemens HL9S5E040U

Gå till produkt

HL9S5E040U från Siemens är en induktionsspis. Denna typ av spis blir allt mer vanlig i de svenska hushållen då den blixtsnabbt kan värma mat och koka upp vatten samtidigt som den har en stor precision. Glasytan gör den också enkel att hålla ren. Denna spis har 4 kokfält och passar därför utmärkt till ett hushåll på 3-4 personer. Ugnsutrymmet är i den mellanstora kategorin på denna spis. Med plats till 66 liter är den ett utmärkt val till ett hushåll på 3-4 personer. Tack vara den katalytiska emaljen som ugnens insidor är belagda med blir ugnen enklare att rengöra. Emaljen hjälper till med att bryta ner fett och annat matspill när ugnen kommer upp på 200°C eller mer. Med den inbyggda stektermometern har du alltid kontroll på matens temperatur när du tillagar den. Vid köp av denna spis, medföljer sladd.

7. Bosch SKS50E42EU

Gå till produkt

Kapaciteten på 6 kuvert gör denna bänkdiskmaskin SKS50E42EU från Bosch till ett perfekt hjälpmedel i ett mindre hushåll på 1-2 personer. Energiklass A+ ger denna diskmaskin en plats i den energisnåla änden av energiskalan. Så samtidigt med att du inte får dåliga överraskningar i din elräkning så tar du också hänsyn till miljön. Med en ljudnivå på 54 dB behöver du inte oroa dig för allt för mycket oljud i köket. Som jämförelse kan säga s att ett vanligt samtal mellan två personer ligger på 60 dB.

8. Wilfa Gorojärn

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Gorojärn hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Gorojärn i kategorin Våffeljärn här hos oss.

9. Electrolux EEWA7700

Gå till produkt

En stor och rymlig vattenkokare som är enkel att använda med ett värmeelement på 2400W.

10. Emerio SEW-121820. 1 st i lager

Gå till produkt

Symaskin med 12 olika program, maskinen har både framåt och bakåtfunktion. 12 st program Framåt och bakåt Automatisk backning Knappsyningsfunktion ( 1 hål och 4 hål) Lampa Fotpedal Justerbar hastighet Sytrådsklippare