SÄKER SSL KRYPTERING
2021-05-18

Mest populära produkterna uttaget från 2021-05-18

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Gastroback 42823 med 6 poäng, Emerio IM-111502 med 5 poäng, Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor med 4 poäng, Scandomestic SFO100 med 4 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Gastroback 42823

Gå till produkt

Om du älskar nybakat bröd men helst vill slippa att krångla med deg och mjöl själv så är en bakmaskin från Gastroback ett perfekt alternativ. Maskinen blandar, jäser, knådar och bakar utan att du behöver lyfta ett finger. Du behöver bara tänka på vilka ingredienser ditt bröd ska innehålla så tar maskinen hand om resten. Dessutom har den en timerfunktion som gör att du kan få nybakt bröd till frukost varje morgon. Det är bara att preppa maskinen med rätt ingredienser dagen före och ställa in timern på att sätta igång under natten.

2. Emerio IM-111502

Gå till produkt

Jämför produkt Emerio IM-111502 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Emerio IM-111502 i kategorin Ismaskiner här hos oss.

3. Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor

Gå till produkt

Jämför produkt Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor i kategorin Väderstationer här hos oss.

4. Scandomestic SFO100

Gå till produkt

Med energiklass A är maskinen samtidigt inte någon större energitjuv.

5. Gastronoma 16360028. 2 st i lager

Gå till produkt

Med en bordsgrill kan du förlänga grillsäsongen så att den varar hela året. Den här modellen från Gastronoma kan enkelt grilla allt vad hjärtat (eller magen) begär från kött och fisk till grönsaker. Den är dessutom lättare att rengöra än en traditionell grill och du behöver inte heller använda grillkol.

6. Bluegaz Z6 Gasolgrill

Gå till produkt

Grilla bekymmersfritt med praktiska och stilrena gasolgrillen Bluegaz Z6! Bluegaz Z6 har en stor grillyta, tre rostfria brännare och en praktisk sidobrännare som kompletterar matlagningen. Grillgallret…

7. Bluegaz BG43 Gasolkamin

Gå till produkt

Fixa snabb värme med Bluegaz BG43! Bluegaz BG43 är en praktisk gasolkamin som ger dig allt du behöver för att hålla dig varm under kyligare stunder. Om du använder en 11 kg:s gasolflaska och har…

8. Caso Outdoor Cooler 63 L

Gå till produkt

Har du behov för ett utställningsskåp till favoritvinerna eller till den lilla vinsamlingen, så är denna modell CS680 från Caso ett utmärkt val. Skåpet har plats till 20 Bordeaux-flasker (75 cl). När flaskorna fördelas på 3 hyllor blir det också enkelt för dig att få översikt över samlingen. Glaset i skåpdörren har inbyggt UV-skydd som skyddar din vinsamling från skadliga solstrålar.

9. Electrolux Window Kit EWK03

Gå till produkt

Jämför produkt Electrolux Window Kit EWK03 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Electrolux Window Kit EWK03 i kategorin Tillbehör till Fläkt & Luftvård här hos oss.

10. Severin RG 9645

Gå till produkt

Jämför produkt Severin RG 9645 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Severin RG 9645 i kategorin Raclette & Fondue här hos oss.