SÄKER SSL KRYPTERING
2021-07-25

Mest populära produkterna uttaget från 2021-07-25

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Qlima P528 Wi-Fi med 8 poäng, Hoover HNFLSS684TAH-S med 6 poäng, LG F2DV707S2WS med 6 poäng, Electrolux Flow A3 FA31-201GY med 5 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Qlima P528 Wi-Fi

Gå till produkt

Jämför produkt Qlima P528 Wi-Fi hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Qlima P528 Wi-Fi i kategorin Airconditions här hos oss.

2. Hoover HNFLSS684TAH-S

Gå till produkt

Tvättmaskinen HNFLSS684TAH-S från Hoover kan rymma 8 kg. kläder per tvätt. Det motsvarar behovet som en familj på 4-5 personer ungefär behöver tvätta åt gången. Med en centrifugeringshastighed på op til 1400 varv per minut. Detta innebär att torktiden på tvätten inte är så lång, eftersom mycket av överskottsvattnet slungas ut ur tvätten vid centrifugering. Tvättmaskinen har en kolfri motor. Det betyder att maskinen tvättar tystare och det är en slitagedel mindre att bekymra sig om. Familjer har behov för att kunna tvätta ofta. Välj därför en tvättmaskin med en bra energimärkning. Denna tvättmaskin tillhör energiklass A+++, som är den bästa på marknaden. Ställ in tvättmaskinen till att tvätta när det passar dig med den smarta timer-funktion. Ibland ska det gå fort. Ett snabbprogram kan fräscha upp dina kläder på bara 14 min. Maskinen har också en ångfunktion hjälper till att tvätta din smutstvätt extra ren. Ångan tränger nämligen in i fibrerna och hjälper till att avlägsna smutsen.

3. LG F2DV707S2WS

Gå till produkt

Tvätt och tork i samma maskin: 2-i-1 modeller som denna F2DV707S2WS från LG är helt perfekt för dig som har ont om plats där hemma. Med en tvättkapacitet på 7 kg og en torkkapacitet på 5 kg är detta ett utmärkt alternativ till en genomsnittlig familj. Maskinen kan centrifugera tvätten med upp till 1200 varv per minut. Centrifugeringshastigheten påverkar hur snabbt tvätten torkar efter tvätt. Dessutom har tvättmaskinen en ångfunktion som tvättar dina kläder extra rena. Ångan tränger in i fibrerna ooch hjälper till att ta bort smutsen. Ett snabbprogram kan fräscha upp dina kläder på bara 14 min.

4. Electrolux Flow A3 FA31-201GY

Gå till produkt

Jämför produkt Electrolux Flow A3 FA31-201GY hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Electrolux Flow A3 FA31-201GY i kategorin Luftrenare här hos oss.

5. Wilfa Lotus HU-4W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Lotus HU-4W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Lotus HU-4W i kategorin Luftfuktare här hos oss.

6. Blomberg FRM 1922 A+

Gå till produkt

Denna frys FRM1922A+ från Blomberg har en kapacitet på 110 liter, vilket gör den till en passande storlek för ett hem på 2-4 personer. I en frysbox kan du enkelt få plats till det mesta. Också de större frysvaror som är för stora för frysskåpet. Denna frys har en förhållandevis låg strömförbrukning, vilket illustreras av energimärkningen, som för denna frys är A+. Frysens ljudnivå är 41 dB, vilket gör att du inte behöver oroa dig för att du ska störas något särskilt av ett brummande kylskåp.

7. Electrolux EXP35U538CW ChillFlex Pro

Gå till produkt

Jämför produkt Electrolux EXP35U538CW ChillFlex Pro hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Electrolux EXP35U538CW ChillFlex Pro i kategorin Airconditions här hos oss.

8. Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor

Gå till produkt

Jämför produkt Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor i kategorin Väderstationer här hos oss.

9. Emerio AF-123544

Gå till produkt

Med den här fritösen från Emerio kan du enkelt och säkert göra både hemmagjorda vårrullar och spröda pommes frites. Du behöver endast en liten mängd olja för ett läckert och gott resultat, så du behöver inte oroa dig för att det är ohälsosamt att fritera maten då och då. Dessutom kan du själv välja ingredienserna som ska friteras. Fritösen har en volym på upp till 5.5 liter. Tack vare timerfunktionen är det också superenkelt att få maten precis så friterad som du vill.

10. Blomberg FNT9683XA++

Gå till produkt

Med en fryskapacitet på 275 liter får du enkelt plats till 4-5 personers frysvarer och FNT9683XA++ från Blomberg är därför ideell till en större familj på 4-5 personer. Ett frysskåp är både lätt att placera och lätt att hitta i då inredningen som består av fryslådor snabbt ger dig en överblick. Energiklassen är A++, vilket är i den bättre delen av energiskalan. Det betyder att frysen har en låg strömförbrukning. Med en ljudnivå på 42 dB är denna frys en förhållandevis tyst modell. Eftersom frysen har automatisk avfrostning behöver du inte tänka på den delen av arbetet mer. Eftersom frysen har elektronisk temperaturinställning kan du alltid reglera temperaturen helt exakt.