SÄKER SSL KRYPTERING
2021-09-27

Mest populära produkterna uttaget från 2021-09-27

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Caso Fomini Crema Sort Mælkeskummer med 6 poäng, Siemens LR97CAQ50 med 5 poäng, Wilfa FS-200W med 5 poäng, Bluegaz BG64 Gasolkamin med 4 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Caso Fomini Crema Sort Mælkeskummer

Gå till produkt

Om kaffemaskinen inte har en inbyggd mjölkskummare kan det vara besvärligt att ge kaffet det där lilla extra. En separat mjölkskummare från Caso kan göra jobbet snabbt och enkelt så du kan göra läckra cappuccinos eller en uppfriskande iskaffe. Du kan även använda skummet för att dekorera dina desserter.

2. Siemens LR97CAQ50

Gå till produkt

Om du bor i en normalstor villa eller i en lite större lägenhet har denna köksfläkt LR97CAQ50 från Siemens en passande storlek. Den har en maxkapacitet på 798 m3/h vilket betyder att den utan problem kan hålla luften ren och luktfri. Vill du ha en diskret köksfläkt, mycket plats och luft i ditt kök är en takintegrerad fläkt ett bra alternativ. Denna typ av fläkt byggs nämligen in i ditt tak. Men det betyder också att det krävs ett ganska omfattande arbete med installationen. Det är möjligt att använda denna köksfläkt till recirkulation om du inte skulle ha en utblåsningskanal.

3. Wilfa FS-200W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa FS-200W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa FS-200W i kategorin Skärmaskiner här hos oss.

4. Bluegaz BG64 Gasolkamin

Gå till produkt

BG64 är en gasolkamin med elektrisk värmefläkt som blivit utsedd till Bäst i Test av  Terrassvärmare.se  med beskrivningen: 'Vi gillar Bluegaz BG64 gasolkamin för dess många användningsområden,…

5. Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor

Gå till produkt

Jämför produkt Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor i kategorin Väderstationer här hos oss.

6. Bosch DRC97AQ50

Gå till produkt

En normalstor villa eller en lite större lägenhet har oftast ett mellanstort kök som denna köksfläkt DRC97AQ50 från Bosch med sin kapacitet på upp till 798 m3/h, enkelt kan hålla luften ren i och utan irriterande matos. Fördelen med en takintegrerad köksfläkt är den diskreta installationen. Eftersom den blir nästan osynlig frigörs massa luft och plats ovanför din spis. Det ger både mer ljus och mer arbetsplats. Om du inte har möjlighet att ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan du genom att köpa ett kolfilter använda den till recirkulation.

7. Steba ED5

Gå till produkt

Populär svamp- och frukttork som kan användas till det mesta. Den har 5 staplningsbara torkgaller men du kan välja hur många du vill använda. Temperaturen kan ställas mellan 40 och 70 grader och den har en elektronisk timer på mellan 1 och 36 timmar.

8. Braun MQ5277BK

Gå till produkt

Jämför produkt Braun MQ5277BK hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Braun MQ5277BK i kategorin Stavmixers här hos oss.

9. Wilfa Creek SVS-1200S

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Creek SVS-1200S hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Creek SVS-1200S i kategorin Sous vide här hos oss.

10. Wilfa Lotus HU-4W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Lotus HU-4W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Lotus HU-4W i kategorin Luftfuktare här hos oss.