SÄKER SSL KRYPTERING
2022-03-30

Mest populära produkterna uttaget från 2022-03-30

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Wilfa Lotus HU-4W med 7 poäng, Scandomestic SFO100 med 6 poäng, Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor med 4 poäng, SMEG SCB91MFN9 med 4 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Wilfa Lotus HU-4W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Lotus HU-4W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Lotus HU-4W i kategorin Luftfuktare här hos oss.

2. Scandomestic SFO100

Gå till produkt

Med energiklass A är maskinen samtidigt inte någon större energitjuv.

3. Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor

Gå till produkt

Jämför produkt Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor i kategorin Väderstationer här hos oss.

4. SMEG SCB91MFN9

Gå till produkt

Jämför produkt SMEG SCB91MFN9 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten SMEG SCB91MFN9 i kategorin Gasspisar här hos oss.

5. Bosch SKS50E42EU

Gå till produkt

Kapaciteten på 6 kuvert gör denna bänkdiskmaskin SKS50E42EU från Bosch till ett perfekt hjälpmedel i ett mindre hushåll på 1-2 personer. Energiklass A+ ger denna diskmaskin en plats i den energisnåla änden av energiskalan. Så samtidigt med att du inte får dåliga överraskningar i din elräkning så tar du också hänsyn till miljön. Med en ljudnivå på 54 dB behöver du inte oroa dig för allt för mycket oljud i köket. Som jämförelse kan säga s att ett vanligt samtal mellan två personer ligger på 60 dB.

6. Wilfa FS-200W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa FS-200W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa FS-200W i kategorin Skärmaskiner här hos oss.

7. Denver CRLB-400

Gå till produkt

Jämför produkt Denver CRLB-400 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Denver CRLB-400 i kategorin Wake up Light här hos oss.

8. Electrolux LFP536X

Gå till produkt

Med en kapacitet på upp till 600 m3/h är denna köksfläkt ett bra val till den inte allt för stora lägenheten. Fördelen med en utdragbar köksfläkt är att den är väldigt diskret i sin utformning. Köksfläkten byggs in i ett köksskåp och eftersom köksfläkten bara är utdragen när den ska användas stör den dig inte, varken visuellt eller genom att ta upp plats, när den inte används.

9. Electrolux DC3500TWR

Gå till produkt

Snabbt och bekvämt för alla typer av plagg: Med ett torkskåp från Electrolux kan du lätt torka jackor, overall, sko och stövlar - kort sagt allt det du inte vill eller kan torka i torktumlaren. Torkskåpet torkar kläder och textilier på ett skonsamt sätt. När höst och vinter närmar sig är det skönt att veta att man snabbt kan torka kläder och skor. Denna modell är en frånluftsmodell. Det betyder att den varma luften leds ut genom en slang, vilket kräver att det är möjligt att installera en frånluftsslang som leder fukten ut genom huset. Det kan torka upp till 4 kg åt gången så du kan utan problem få plats med både lakan och badhanddukar och ömtåliga klädesplagg. Dörren är högerhängd, men vill du hellre att dörren ska öppna åt andra hållet kan du utan problem hänga dörren på andra sidan.

10. Emerio SEW-122275

Gå till produkt

Liten och smidig symaskin för enkel sömnad. Endast raksöm, kan användas med pedal eller utan. Fotpedal Lampa inbyggd Raksöm 2 hastigheter Batteridriven / eller adapter