SÄKER SSL KRYPTERING
2022-05-01

Mest populära produkterna uttaget från 2022-05-01

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Scandomestic SFO100 med 8 poäng, Wilfa Lotus HU-4W med 7 poäng, Emerio IM-111502 med 7 poäng, Maserati 8' RED MC-ES80 med 5 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Scandomestic SFO100

Gå till produkt

Med energiklass A är maskinen samtidigt inte någon större energitjuv.

2. Wilfa Lotus HU-4W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa Lotus HU-4W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa Lotus HU-4W i kategorin Luftfuktare här hos oss.

3. Emerio IM-111502

Gå till produkt

Jämför produkt Emerio IM-111502 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Emerio IM-111502 i kategorin Ismaskiner här hos oss.

4. Maserati 8' RED MC-ES80

Gå till produkt

Jämför produkt Maserati 8' RED MC-ES80 hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Maserati 8' RED MC-ES80 i kategorin El-scootrar här hos oss.

5. Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor

Gå till produkt

Jämför produkt Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Ventus Wi-fi W832 5-i-1 professional sensor i kategorin Väderstationer här hos oss.

6. Wilfa FS-200W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa FS-200W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa FS-200W i kategorin Skärmaskiner här hos oss.

7. Blomberg GVN39S31

Gå till produkt

Bygger du torn av disken på köksbänken sist på dagen? I så fall har du nog behov för en diskmaskin med större kapacitet. Modellen GVN39S31 från Blomberg har plats till 15 kuvert vilket är det som en familj på c:a 4+ personer har behov för i vardagen. Diskmaskinen är märkt med energiklass A+++, den mest energisnåla energiklassen på marknaden. Med andra ord kan du diska med gott samvete. Dessutom har maskinen en låg ljudnivå på endast 42 dB. Med framskjuten start kan du ställa in när disken ska diskas om du har särskilda önskemål för när disken ska vara klar. Du hittar bestickkorgen placerad i översta korgen. Det gör så att du får plats med fler tallrikar i bottenkorgen. I händelse av översvämning stänger Aquastop-funktionen automatiskt av vattentillförseln så mängden vatten och skador begränsas.

8. Bosch SKS62E38EU

Gå till produkt

Kapaciteten på 6 kuvert gör denna bänkdiskmaskin SKS62E38EU från Bosch till ett perfekt hjälpmedel i ett mindre hushåll på 1-2 personer. Energiklass A+ ger dig en energieffektiv diskmaskin i den goda delen av energiskalan. Goda nyheter för miljön och din ekonomi. Ljudnivån på bara 49 dB gör att du inte störs av maskinen när den diskar

9. Wilfa FH-1W

Gå till produkt

Jämför produkt Wilfa FH-1W hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Wilfa FH-1W i kategorin Värmefläktar här hos oss.

10. Siemens LC87KEM60

Gå till produkt

Köksfläktens maxkapacitet på 669 m3/h gör att LC87KEM60 från Siemens är perfekt till ett kök i normal storlek och kan effektivt hålla luften ren. När du väljer en vägghängd köksfläkt ska du inte bara lägga vikt på kapaciteten, utan också vara säker på att välja en design du tycker om, då denna typ av fläkt är mycket synlig i köket. Glasskärmen är inte bara en designdetalj utan hjälper också med att skydda köksfläktens yta mot damm och smuts. Den är enkel att hålla ren och du får enkelt fläkten till att se ut som ny igen.